REKLAMA KOJA NEMA CIJENU

Britanski portal "AoL" poziva turiste u Istru: ROVINJ JE JEDAN OD NAJLJEPŠIH OBALNIH GRADOVA U SVIJETU

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ
(Milivoj MIJOŠEK)

(Milivoj MIJOŠEK)


Usprkos činjenici što je Rovinj ovjenčan mnogim priznanjima vezanim za njegovu ljepotu, svaka slijedeća pohvala i kompliment hvalevrijedni su kamenčići u mozaiku njegove posebnosti, kao i poticaj novim i još brojnijim turističkim nomadima da ga posjete.

Posljednji u nizu nenaplativih reklama gradu svete Eufemije dala je britanska inačica američkog portala "AoL", koja je ovih dana na svojim stranicama objavila članak o Rovinju pod naslovom "Ovaj hrvatski biser je jedan od najljepših obalnih gradova u svijetu". Uz poziv turistima da ga posjete, objavljena je velika fotografija starogradske jezgre Rovinja kao i promotivni video Turističke zajednice Rovinj.

"Kad pričamo o ljepotama obalnih gradova, teško je naći boljeg od hrvatskog bisera Rovinja", piše portal, i kao najjače karike hrvatskog šampiona turizma spominje "naizgled beskrajne i vijugave kamene ulice i jedva primjetan promet motornih vozila što ga čini savršenim mjestom za razgledavanje", piše u britanskom portalu "AoL".

- Uvijek nam je drago kada naš grad dobije na vidljivosti i izvan granica Hrvatske, a u zadnje vrijeme se to dešava sve češće. Prošla 2019. je za nas bila iznimno uspješna godina u tom pogledu, u kojoj smo, osim što smo ostvarili preko četiri milijuna noćenja, osvojili i titulu najuspješnije hrvatske turističke destinacije, a uvjeren sam kako će i ova 2020. sa sobom donijeti brojne uspjehe. Svaka pohvala i priznanje znak je da smo na dobrom putu i da Rovinj postaje sve više prepoznatljiv na svjetskoj turističkoj karti, prokomentirao je posljednji u nizu hvalospjeva na račun Grada, njegov gradonačelnik Marko Paliaga.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of