IDS-OVCI U UMAGU

Jakovčić: "Istraživanja već godinama podcjenjuju IDS, ali mi na kraju uvijek dosegnemo željeni rezultat"

| Autor: Zvonimir Guzić
Ivan Jakovčić (Arhiva Glasa Istre)

Ivan Jakovčić (Arhiva Glasa Istre)


U organizaciji IDS-DDI Umag na platou ispred Robne kuće predstavljen je izborni program te stranke, te su prolaznicima podijeljeni prigodni suveniri.

Uz predsjednicu umaškog IDS-a Anju Žužić i dvojicu gradskih vijećnika te stranke Sandija Fabca i Gorana Miljuša, na pitanja građana odgovarao je i aktualni predsjednik IDS-a Dalibor Paus ujedno i nositelj liste IDS-PGS-Fokus-Reformisti-ISU u osmoj izbornoj jedinici, a podršku im je došao dati i počasni predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić.

"Na terenu osjećamo veliko povjerenje građana, s obzirom na situaciju građani znaju za koga točno glasati jer nema ni jedne nove opcije koja se pokazala kao bolje rješenje, tu smo u prednosti jer iza nas stoje dugogodišnji rezultati. Još uvijek imamo većinu u Županijskoj skupštini što znači da građani prepoznaju naš trud i rad. Mi smo jedini pravi glas Istre u Saboru, što smo i do sada pokazali. Smatramo da ćemo dobiti tri mandata, a borit ćemo se i za četvrti", istaknuo je Paus.

(Snimio Zvonimir Guzić)(Snimio Zvonimir Guzić)

"Iskustvo mi govori da će IDS sa svojim partnerima i dvije najveće stranke u državi podijeliti po četiri mandata u osmoj izbornoj jedinica i eventualno još netko od ostalih stranaka dobije pojedinačni mandat. Istraživanja već godinama podcjenjuju IDS, ali mi na kraju uvijek dosegnemo željeni rezultat", iznio je svoje prognoze Jakovčić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter