ALBUM "CLASSIC"

VIDEO/Stjepan Hauser objavio spot "Intermezzo from Cavalleria Rusticana"

| Autor: Mladen RADIĆ

Stjepan Hauser objavio još jedan u nizu spotova s albuma “Classic”, a ovaj put red je došao na skladbu „Intermezzo from Cavalleria Rusticana”.

“Čuvao sam 'Intermezzo from Cavalleria Rusticana' za vrhunac ljeta. Kombinira bogatstvo i romantizam s bajkovitim efektom. Savršena pratnja za naizgled beskrajne, lijene i vruće ljetne dane“, kaže Hauser, a milijuni njegovih obožavatelja ponovno će imati priliku vidjeti ljepote Istre jer je spot je snimljen u Nacionalnom parku Brijuni te u dvorcu Belaj.

Originalnu skladbu potpisuje skladatelj Pietro Mascagni, a Hauser ju je odsvirao na violončelu uz pratnju Londonskog simfonijskog orkestra i objavio na hvaljenom solo albumu “Classic”.

Seriju spotova i Classic vizualni album, Hauser će zaključiti s još dva spota, za skladbe Borodina i Mozarta.

Slavni violončelist je nedavno objavio i 3. solo nastup bez publike odražan u sklopu projekta “Alone, Together” i to iz Dubrovnika (https://www.youtube.com/watch?v=-DitEAtjrWg). Zanimljivo je u ovom nastupu da skoro sve skladbe, osim jedne, teme iz filmova i serija, među kojima se morala naći i glazba iz „Igre prijestolja“ koja je snimana i u Dubrovniku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini