ALBUM "CLASSIC"

Spot za Mozarta STJEPAN HAUSER SNIMAO U BUDIMPEŠTI

| Autor: Mladen RADIĆ

Stjepan Hauser je objavio još jedan u nizu spotova za pjesme s albuma "Classic", a ovaj put on i Medvid produkcija potegli su do Budimpešte gdje su u Muzeju lijepih umjetnosti i uz pratnju orkestra snimili spot za "Clarinet Concerto (Mozart)".

"Ima toliko Mozartovih polaganih stavaka da sam mogao birati između najmanje dva ili tri koncerta za violinu ili klavir. Odabrao sam ipak koncert za klarinet – jednostavan je, ali ujedno i predivan", kaže Hauser.

Nakon eksterijera spotova pretežno snimljenih u Istri, u prirodi, daleko od ljudi, te nakon dva solo online koncerta u pulskoj Areni i Nacionalnom parku Krka, slavni pulski violončelist se u ovom spotu vratio velebnim neoklasičnim interijerima. Prostor malo podsjeća na unutrašnjost Doma hrvatskih branitelja gdje su on i Luka Šulić kao 2Cellos snimili svoj prvi hit "Smooth criminal" i kasnije "Every drop is a waterfall".

S albuma su još preostale dvije skladbe (od ukupno 16) za koje će Hauser objaviti spotove, a riječ je o djelima koje potpisuju Mascagni i Borodin.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini