PRVI FESTIVAL

U ZAGRLJAJU GLAZBE, KAMENA I MORA: Vlatko Stefanovski pokazao svoju maestralnost

| Autor: Glas Istre
Vlatko Stefanovski

Vlatko Stefanovski


U organizaciji Music Timea započeo je prvi festival u kamenolomu Montraker u Vrsaru pod nazivom "U zagrljaju glazbe, kamena i mora". Radi se o jedinstvenom događaju na fantastičnoj lokaciji nedaleko od centra ovog istarskog gradića.

Na premijernom otvaranju festivala svoju muzičku maestralnost pokazao je legendarni Vlatko Stefanovski, jedan od najznačajnijih jazz-rock gitarista s područje bivše države. Kroz svoju dugogodišnju, uspješnu karijeru Stefanovski je surađivao s brojnim domaćim i inozemnim zvijezdama, a nastupom je ostavio brojne obožavatelje njegovog lika i djela bez daha.

Svoje zadovoljstvo nije krio ni sam izvođač: "Na Jadranskoj obali obišao sam gotovo sva mjesta i otoke, ali nikada nisam imao priliku nastupiti u Vrsaru. Imali smo odličnu atmosferu te smatram kako smo odradili koncert za pamćenje".

Producent i organizator Tomislav Kašljević rekao je da je zadovoljan viđenim: "Ideja je svakako dovesti najbolja regionalna glazbena imena koja će obogatiti smisao održavanja ovakvog glazbenog spektakla". Ulaznice za naredna događanja mogu se kupiti u sustavima Eventim, Entrio i mojekarte.hr, kao i na samom ulazu. Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ako niste cijepljeni možete se testirati u sklopu kamenoloma te je potpuno besplatno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom