OSAM SEZONA

VIDEO / Sto emisija "Dalibor Petko Showa": GOBAC BIO ZUBAR, LIDIJA DJ, A ZEČIĆ PLESAO TRBUŠNI PLES

| Autor: Glas Istre


Televizijska emisija "Dalibor Petko Show", proslavila je svoje 100. izdanje. Ekipa je pokazala sve najbolje trenutke iz proteklih osam sezona, koliko se show emitira na CMC Televiziji.

"Nije bilo vrijeme za veliki tulum, ali smo se dobro potrudili napraviti presjek svega što smo emitirali u proteklih tri i pol godine", rekao je urednik i voditelj emisije, Dalibor Petko.

Tako su gledatelji mogli vidjeti Hladno pivo kako pjeva na heliju, Davora Gopca koji glumi zubara, Lidiju Bačić kao DJ-a, Maju Šuput u ulozi Martine Tomčić, Dražena Zečića   kako pleše trbušni ples, Mladena Grdovića s umjetnom kosom i još brojne druge urnebesne izazove.

"Okosnica naše emisije je svirka uživo i zato nam svi žele doći, jer je ovo jedno od rijetkih mjesta gdje se na taj način može doći predstaviti novi album ili pjesma. Naravno da uvijek malo napravimo i zezancije, no sve je to u svrhu zabave i zapravo se nitko nikad nije naljutio", kaže Petko.

Emisiju je 2018. godine otvorio Željko Bebek, a od tada je kroz Petkov studio prošlo oko tisuću ljudi.

"Najduža emisija bila je ona sa Severinom i trajala je 3 i pol sata. Bilo je to uoči izlaska albuma 'Halo', a kako je to bilo jedino regionalno predstavljanje CD-a ovakve vrste, željeli smo da bude posebno", kaže Petko, koji je uz domaće, u emisiji ugostio i brojne regionalne zvijezde poput Sergeja Ćetkovića, Aleksandre Radović, Električnog orgazma ili Zorana Predina.

"Glazba ne poznaje granice, a u mom showu svi su dobrodošli", rekao je Petko koji već ovog tjedna sa svojom ekipom priprema novu emisiju.

(Foto: Dalibor Petko Show)(Foto: Dalibor Petko Show)(Foto: Dalibor Petko Show)(Foto: Dalibor Petko Show)(Foto: Luana Racan)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum