DALIBOR PETKO SHOW

Andrea Šušnjara o bivšoj pjevačici Magazina Ivani Kovač: "BOJALA SAM DA ĆE ME OTROVATI"

| Autor: Glas Istre
(Foto: Dalibor Petko Show)

(Foto: Dalibor Petko Show)


Ivana Kovač bila je gošća emisije ‘Dalibor Petko Show’, a u studio joj je, kao iznenađenje, stigla pjevačica koja ju je naslijedila u grupi Magazin, Andrea Šušnjara. Djevojke su se prisjetile prvog susreta, koji se dogodio upravo prilikom primopredaje mikrofona novoj pjevačici Magazina.

"Prepala sam se, bojala sam se da će me otrovati u kombiju. Ali i ovom prilikom joj se zahvaljujem na tome kako mi je predala taj mikrofon i kako mi je olakšala prvi nastup. Imala sam veliku tremu, a ona mi je rekla opusti se, dala mi savjete i nisam mogla imati bolji start. Od tog dana ona je moja omiljena pjevačica grupe Magazin’, rekla je Andrea o Ivani Kovač, kazavši da kolege iz banda nikad nisu rekli ništa loše o njoj. Djevojke su po prvi puta zapjevale zajedno, dobro poznati hit "Ti si želja mog života", uz pratnju Igora Cukrova na klaviru.

(Foto: Dalibor Petko Show)

S njim su obje djevojke imale duet, a kako je Ivana Kovač poznata po pletenju, pokušala je tome podučiti društvo. Na žalost neuspješno. "Bit ću i dalje samo pjevačica", komentirala je Šušnjara.

Cukrov ponovno na Doru

Igor Cukrov, koji se nije dugo vremena pojavljivao u medijima, ekskluzivno je najavio kako je spremio pjesmu za sljedeću Doru i to u suradnji s producentom Borisom Đurđevićem iz Colonije.

Nakon što je s "Lijepom Tenom" 2009. godine osigurao Hrvatskoj plasman u finalu, želja mu je ponovno zapjevati na eurovizijskoj pozornici.

"To je jedna predivna stvar. Svatko tko je bio mislim da nije zažalio što je bio. Eurosong je meni bio odskočna daska u karijeri definitivno", rekao je Cukrov, koji je s Ivanom Kovač po prvi puta uživo otpjevao duet "Nebesa", pjesmu s kojom se ona oprostila od grupe Magazin.

(Foto: Dalibor Petko Show)

Ivana je u emisiji najavila i rad na novom albumu, a kod Petka su u studiju gostovali i pjevačica Ivana Lovrić, band Polkaholiki te Luka Basi s kojim je snimila duet "Danas".

Kako je snimanje spota obilježila Ivanina rečenica, "čim dođem doma smazat ću paštetu", društvo je na poklon dobilo personalizirane paštete sa svojim likovima.

Ivana je progovorila i o roditeljima koji su joj najveća podrška. "Kad trebam dobiti malo samopouzdanja onda odem kod mame, a kad želim čuti istinu, tu je ćaća", rekla je Ivana, koja je u emisiji pjevala i pjesmu "Dalmacijo srce oca moga", posvećenu upravo Miši Kovaču.

Emisija se može pogledati na CMC televiziji u nedjelju u 15 sati, kao i u reprizi u utorak u 20 sati, a nakon toga cijela emisija će se moći na YouTube kanalu Dalibor Petko Show.

(Foto: Dalibor Petko Show)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater