ZA PJESMU "LEVEL UP"

VIDEO/Zavirili smo iza kulisa: SAMURAJI I PIRAMIDA U NOVOM SPOTU DEVINA JURAJA

Prostori koji su obilježili brojne tinejdžerske živote u godinama svoje aktivnosti a sada, u ovom napuštenom stanju, su poput spomenika prošlim vremenima, su mjesto radnje gdje nastaje paralelna priča pjesme i vizualnog doživljaja

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Sa snimanja spota u pulskoj Piramidi (Foto: Studio 11)

Sa snimanja spota u pulskoj Piramidi (Foto: Studio 11)


Službeni spot za pjesmu "Level Up" poznatog pulskog plesača, ali i sve uspješnijeg pjevača Devina Juraja nastao je dan nakon snimanja spota "Samo tvoj". Arena Hospitality Group dozvolilo je snimanje u starom kultnom disco-klubu Piramida, koji je nažalost napušten i zapušten već dugi niz godina.

Prostori koji su obilježili brojne tinejdžerske živote u godinama svoje aktivnosti a sada, u ovom napuštenom stanju, su poput spomenika prošlim vremenima, su mjesto radnje gdje nastaje paralelna priča pjesme i vizualnog doživljaja.

Pojedinac

- Pjesma govori o unaprjeđenju, o rastu i razvoju, o pojedincu koji je spreman uzdignuti se od svoje male sredine i krenuti u nešto veće, a oko njega nalazi se surova realnost onog što ga čeka ako to ne učini. Dugi prašnjavi hodnici, mrak te vječiti miris zarđalog čelika krase klub i pokazuju njegov neiskorišteni potencijal. Velika nam je čast što u spotu sudjeluju borci Francesca Korenić i Darja Gavočanov iz Kendo kluba "Yuuki" i Ivan Marko Tomljenović iz Kendo kluba "Rijeka".

(Snimila Tina Kadoić)

Samurajska borilačka vještina oplemenila je spot dodavši još jedan element, a to jest borba protiv samog sebe. Borci koji svoje vještine pokazuju u spotu su to učinili elegantno i časno, kao što je to njihova borilačka vještina, a uz njih pridružili su se i plesači iz Plesnog studija AB Original iz Pule. Emili Lorencin, Adrian Beletić i Alen Topler pokazali su plesne pokrete te doslovce obrisali pod, sve pod opreznim okom trenera i mentora Milisava Katrašnika, koji je ujedno i opremio set različitim reflektorima da bi sve boje prostorije još dodatno izašle na vidjelo, kazao je Devin.

Duga suradnja

Duga suradnja sa snimateljicom Tinom Kadoić nastavlja se i u ovom projektu. Ekipa iz Studija 11 zaslužna je za sve behind the scenes slike, koje su još dodatno oplemenile snimanje ovog filmskog spota. Tekst i glazbu napisao je Devin Juraj, dok je za aranžman, miks i master zaslužan Aleksandar Valenčić.

(Snimila Tina Kadoić)(Snimila Tina Kadoić)(Snimila Tina Kadoić)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater