ČESTITAMO!

PULJANI U POBJEDNIČKOJ EKIPI Devin Juraj: Radujem se Euroviziji te ćemo se potrudit svim snagama opravdat pobjedu na Dori!

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Pobjednički tim (Snimio Matija Djanjesic/Cropix)

Pobjednički tim (Snimio Matija Djanjesic/Cropix)


Sve poznatiji pulski pjevač i plesač Devin Juraj bio je dio pobjedničkog tima ovogodišnje Dore.

- Dora je bila jedno izvanredno zabavno iskustvo! Pripremali smo se mjesec dana za nastup, ali na svu sreću svi članovi ekipe vrlo su profesionalni te su taj veliki proces iznimno olakšali. Posebno mi je zadovoljstvo bilo što je koreografkinja bila naša Puležanka Helena Janjušević. Nije bilo lako i znali smo da imamo veliku konkurenciju, ali ono što nas je spasilo je međusobno povjerenje. Cilj nam je bio pobjeda i definitivno ostaviti dojam na pozornici. Čestitam cijeloj ekipi na uspjehu! Radujem se Euroviziji te ćemo se potrudit svim snagama opravdat pobjedu na Dori!, kaže Devin.

Kako je to izgledalo na Dori, pogledajte u videu:

Devina Juraja šira je publika mogla upoznati prije skoro pet godina, kada je nastupao u finalu Supertalenta. Bavi se plesom od svoje dvanaeste godine, a sve je započelo u plesnom studiju Sense and Dance.

Devin je dodatna iskustva stekao na raznim plesnim radionicama koje su vodili međunarodni instruktori. Nagrađivan je posebnom nagradom za najperspektivnijeg plesača mladih na plesnoj smotri Istarske županije u Pazinu, dok na međunarodnim natjecanjima u Beču i Pragu osvaja prva mjesta u različitim kategorijama, kako u solo izvedbi, tako i u duetu te grupnim izvedbama.

Devin Juraj

Sudjelovao je i u snimanju indijskog filma u Bollywood produkciji, a nastupio je i kao predavač na konferencijama TedX i Inspire me. Autor je nekolicine pjesama, a sve je uspješniji i kao pjevač.

Devin pohađa, sada online Smjer Performing Arts (izvedbene umjetnosti, ples, gluma i pjevanje) na Institute for Contemporary Theatre - ICT u engleskom Brightonu, a trenutno živi na relaciji Pula-Zagreb.

Helena Janjušević rođena je u Puli 1991. godine. Svoja prva plesna iskustva stječe u plesnom studiju Zaro. Već od najranijeg djetinjstva sudjelovala je u brojnim plesnim predstavama, te potom i radila s renomiranim plesnim pedagozima. Potom studira na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu. Uz brojne tečajeve i usavršavanja, osvaja i razne nagrade za plesna umijeća, a uz Danijelu Martinović sudjeluje u emisiji "Ples sa zvijezdama".

(Foto: Instagram Helena Janjušević)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum