NOVI GLAZBENI PROJEKT

POGLEDAJTE VIDEO / PLESAČ I PJEVAČ DEVIN JURAJ: Lakše ću preboljeti - pjesma o prekidu i novim životnim izborima

U spotu sam nastojao iz osobne perspektive prikazati dio studentskih dana koji su započeli odlaskom iz Hrvatske u Englesku i spokoj koji bih osjetio kad bi se nakon dugog dana vratio u svoju sobu. Drugi dio spota donosi drukčiju atmosferu, sve postaje uznemireno i stresno, to je trenutak povratka u Hrvatsku zbog pandemije i nastavak studiranja online, objašnjava Devin

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Devin Juraj

Devin Juraj


Sve poznatiji pulski pjevač i plesač Devin Juraj priprema se za Eurosong, gdje će sudjelovati u ulozi plesača u Albininom timu. Netom je objavio i glazbeni uradak "Lakše ću preboljeti" za kojeg je glazbu potpisao Marko Tomasović, tekst Magdalena Jelić, za aranžman je bio zadužen Aleksandar Valenčić, a producentica je Ana Borić.

Različiti putevi

Kako je sam Devin rekao, ova pjesma govori o razočaranju i preljubu, ali i prije svega o prekidu ljubavne veze zbog različitosti u životu, o tome da se ljudi razdvoje i zbog različitih životnih puteva.

- U spotu sam nastojao iz osobne perspektive prikazati dio studentskih dana koji su započeli odlaskom iz Hrvatske u Englesku i spokoj koji bih osjetio kad bi se nakon dugog dana vratio u svoju sobu. Drugi dio spota donosi drukčiju atmosferu, sve postaje uznemireno i stresno, to je trenutak povratka u Hrvatsku zbog pandemije i nastavak studiranja online. Za snimanje i editiranje spota zaslužena je Tina Kadoić dok ideju, scenografiju, šminku te kostimografiju potpisujem ja.

Koreografiju je kreirala Ivana Rončević, koja je i smišljala kadriranje. Plesačica je i moja kolegica u plesnom studiju Transform, Petra Zajec, kazao je Devin Juraj.

Uspješna karijera

Devina Juraja šira je publika mogla upoznati prije skoro pet godina, kada je nastupao u finalu Supertalenta. Nagrađivan je posebnom nagradom za najperspektivnijeg plesača mladih na plesnoj smotri Istarske županije u Pazinu, a na međunarodnim natjecanjima u Beču i Pragu osvaja prva mjesta u različitim kategorijama, kako u solo izvedbi, tako i u duetu te grupnim izvedbama.

Devin Juraj

Sudjelovao je i u snimanju indijskog filma u Bollywood produkciji, a nastupio je i kao predavač na konferencijama TedX i Inspire me. Autor je nekoliko pjesama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini