NASTUPILE REGIONALNE ZVIJEZDE

PREPUNA PULSKA ARENA NA PRVOM DANU ADRIA SUMMER FESTA: Spektakularan nastup Sergeja Ćetkovića i Tonyja Cetinskog za odlično raspoloženu i raspjevanu publiku

| Autor: Doria MOHOROVIĆ


Prvi dan dugoočekivanog glazbenog spektakla Adria Summer festivala koji je u subotu navečer imao svoje vatreno krštenje u pulskoj Areni, a na kojem su nastupile regionalne zvijezde Sergej Ćetković i Tony Cetinski, pokazao se kao pun pogodak. Pred prepunom pulskom Arenom, večer je otvorio crnogorski slavuj Sergej Ćetković koji je po prvi puta zapjevao na ovoj pozornici za pulsku publiku.

Uoči koncerta kazao je da će nakon 23 godine karijere, imati čast pokloniti se na jednom od najljepših koncertnih mjesta, te upisati svoje ime među sva ona velika imena poput Olivera, Čole, Arsena i mnogih drugih od kojih je učio i po čijem je uzoru gradio svoju karijeru.

A upravo je u čast neprežaljenom Oliveru Dragojeviću, Ćetković zajedno s publikom uglas zapjevao "Cesaricu". Nakon što je izveo stare, ali i brojne nove hitove koji su rasplesali publiku i podignuli atmosferu, na pozornicu se popeo Tony Cetinski koji je sa svojim poznatim baladama nastavio zabavljati okupljene. U jednom mu se trenutku kao gost iznenađenja pridružio i Matija Cvek.

Tony Cetinski u Areni (Snimio Danilo Memedović)

Podsjetimo, Adria Summer festival je pet godina okupljao publiku na pozornici pored Malina u Medulinu, a šesto izdanje održava se premijerno u pulskom amfiteatru, što je publika odlično prihvatila.

U nedjelju, druge večeri festivala, publiku očekuje odlična zabava uz S.A.R.S. i Bajagu i Instruktore s kojima će se završiti ovogodišnje festivalsko izdanje Adria Summer Festivala.

Koncert će započeti u 21 sat te organizatori upućuju poziv svim posjetiteljima da dođu na vrijeme. Obzirom na velik broj prodanih ulaznica, mole se svi koji dolaze automobilima da parking potraže van samog centra grada (preporuka parkiralište Mandrač) kako bi se izbjegle dodatne gužve.

Sergej Ćetković u pulskoj Areni (Snimio Danilo Memedović)(Snimila Doria Mohorović)Tony Cetinski u Areni (Snimio Danilo Memedović)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom