NA PULSKOM KAŠTELU

Poznat novi datum odgođenog koncerta Tamare Obrovac

| Autor: Mladen RADIĆ
Tamara Obrovac (Snimio Danilo Memedović)

Tamara Obrovac (Snimio Danilo Memedović)


Koncert Tamare Obrovac Transhistria Ensemblea koji se trebao prošli ponedjeljak održati na sjeveroistočnom bastionu Povijesnog i pomorskog muzeja Istre na Kaštelu, a koji je u zadnji trenutak odgođen zbog kiše, održat će se u ponedjeljak 6. rujna u 19.30, javljaju organizatori. Ulaznice kupljene za prethodni koncert vrijede i za ovaj.

Nakon četiri održana live stream koncerta u formi "jedan na jedan" pod zajedničkim naslovom "Transhistria deconstructed", Tamara Obrovac za ponedjeljak najavljuje zaokruživanje projekta ekskluzivnim koncertom na ekskluzivnoj lokaciji. Tako će, uz Transhistria Ensemble, na sjeveroistočnom bastionu Kaštela u Puli, Tamara predstaviti "Transhistria reconstructed" a koncert će slijediti ideju i koncept Transhistria deconstructed serije tako što će se održati na kulturološki i vizualno zanimljivoj lokaciji, kao i glazbeni koncept koji se sastoji u neprekinutoj izvedbi izabranih Tamarinih skladbi povezanih improvizacijama inspiriranim mjestom na kojem se koncert održava.

Kao i njegovi prethodnici i ovaj će koncert imati live stream putem društvenih mreža te na platformi YouTube dok će po prvi put, na ovom koncertu, biti prisutna i publika, u vrlo ograničenom broju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater