GLAZBENIK I PLESAČ IZ PULE

POGLEDAJTE VIDEO / DEVIN JURAJ: "Domani" je lagani ljetni hit plesnog ritma

Možda je sutra vrijeme koje dolazi nakon ove pandemije? Možda sutra predstavlja kraj jedne lijepe ljubavne priče ili nadu u nastavak? Motiv izraza 'domani' se veže na bezbrižnost trenutka, veli Devin

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Uz Devina u spotu pleše i Mia Petković (Snimila Tina Kadoić)

Uz Devina u spotu pleše i Mia Petković (Snimila Tina Kadoić)


Devin Juraj objavio je novi singl naslovljen "Domani". Singl je nastao kao reakcija nakon slušanja finalnog mixa pjesme "Dan dva" koja je trebala biti objavljena u ovo vrijeme, no specifičnost zvuka traži jesensko raspoloženje.

S obzirom da je ljeto stiglo naglo i nakon svih mogućih restrikcija Devin je odlučio izdati i stvoriti ležernu i brzu pjesmu koja zove na ples i zabavu.

Posebna atmosfera

Kao glazbenik u usponu Devin Juraj ozbiljno pristupa glazbi te svaka njegova pjesma u sebi nosi   posebnu atmosferu. "Domani" je lagani ljetni hit u kojem prevladava plesni ritam uz par   intrigantnih melodijskih fraza, a koje su opet u sinergiji s riječima. Izraz "Domani" (sutra) je taj koji dominira pjesmom.

- Možda je sutra vrijeme koje dolazi nakon ove pandemije? Možda sutra predstavlja kraj jedne lijepe ljubavne priče ili nadu u nastavak? Motiv izraza 'domani' se veže na bezbrižnost trenutka. Neznanje što sutra donosi. Utjecaj talijanskog jezika prisutan je iz razloga što sam po majci Hrvat i Talijan, a po ocu Kanađanin te je stvaranje pjesama na sva tri jezika jednostavna posljedica toga.

Singl stiže nakon dvije uspješne balade "Trajat će" i "Lakše ću preboljeti" čiju glazbu potpisuje Marko Tomasović, a tekstove Alen Orlić i Magdalena Jelić, veli Devin koji je zajedno s glazbenim producentom Aleksandrom Valenčićem stvorio "Domani" u kojem potpisuje riječi i glazbu.

Nastupi u Puli

Nakon realizirane pjesme inspiraciju za video dobiva u Puli gdje će tijekom ovog ljeta nastupati na raznim lokacijama. Video potpisuje Tina Kadoić s kojom Devin surađuje već duže vrijeme i zajedničkim snagama izrađuju scenarij i atmosferu samog videa.

Žensku ulogu preuzela je plesačica Mia Petković koja je pokretom tijela ispričala pjesmu. Premijera pjesme je na Devinovom Youtube kanalu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter