NOVA PJESMA

POGLEDAJTE VIDEO / Glazbeni projekt pulskog kantautora i plesača: DEVIN JURAJ OBJAVIO NOVI SINGL "JEDINA"

Nova je pjesma obilježena zrelijim glasom, emocijama koje su gotovo pa opipljive, što pokazuje umjetnički rast i razvoj ovoga mladog umjetnika. To je ujedno i nastavak hita "Dan dva" u kojem Devin prikazuje još više emocija

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Pulska Gradska knjižnica kao pozornica (Foto: Studio 11 idea - Roberta Frančula)

Pulska Gradska knjižnica kao pozornica (Foto: Studio 11 idea - Roberta Frančula)


Devin Juraj, pulski kantautor i plesač sa zagrebačkom adresom, izdao je novi singl "Jedina" s kojim nastavlja svoju pjevačku karijeru. Glazbu i tekst potpisuje Devin, dok aranžman potpisuje producent Aleksandar Valenčić. Spot je to u kojem Devin želi prikazati i prolaznost vremena, ali i neprolaznost istinske povezanosti.

Pjesma je obilježena zrelijim glasom, emocijama koje su gotovo pa opipljive, što pokazuje umjetnički rast i razvoj ovoga mladog umjetnika. To je ujedno i nastavak hita "Dan dva" u kojem Devin prikazuje još više emocija.

Lokacije na kojim je spot sniman su jedinstvene i posebne, Gradska knjižnica i čitaonica Pula i Dom hrvatskih branitelja, a foto potpisuju Roberta Frančula i Studio 11 idea.

Devina Juraja, koji je sve uspješniji kao pjevač, šira je publika mogla upoznati prije više od pet godina, kada je nastupao u finalu Supertalenta.

Bavi se plesom od svoje dvanaeste godine, a sve je započelo u plesnom studiju Sense and Dance. Devin je dodatna iskustva stekao na raznim plesnim radionicama koje su vodili međunarodni instruktori. Nagrađivan je posebnom nagradom za najperspektivnijeg plesača mladih na plesnoj smotri Istarske županije u Pazinu, dok na međunarodnim natjecanjima u Beču i Pragu osvaja prva mjesta u različitim kategorijama.

Sudjelovao je i u snimanju indijskog filma u Bollywood produkciji, a nastupio je i kao predavač na konferencijama TedX i Inspire me. Njegova biografija, između ostalog, uključuje studij Performing Arts (izvedbene umjetnosti, ples, gluma i pjevanje) na Institute for Contemporary Theatre - ICT u engleskom Brightonu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini