PO UZORU NA KAZALIŠTE SJENA

POGLEDAJTE SPOT / Mrave Brojim odlučili su osloboditi i iznijeti na Sunce i treći singl "Tijelo"

| Autor: Glas Istre
Iz spota "Tijelo"

Iz spota "Tijelo"


Riječki kolektiv Mrave Brojim do sad su se javnosti predstavili s dva singla i pratećim video spotovima za "Moje pleme" i "Alkohol", kojim su u rujnu s još 13 pjesama ušli u finale prestižne nagrade Milana Mladenovića 2020.

S nadolazećeg albuma prvijenca "Zemlja Kamenog Bizona" odlučili su osloboditi i iznijeti na Sunce i treći singl "Tijelo" - ono što zaista posjedujemo, zavodljivo obličje sa sjenom i temperaturom, koje pleše i pleše i ne može stati.

"S obzirom na to da smo u ovim psihotičnim vremenima svakodnevno izbombardirani raznim informacijama i dezinformacijama, lako se izgubiti u svoj toj galami, svjetlu i prostoru kroz koji se nekontrolirano i prebrzo krećemo. Stoga smo ovaj spot odlučili napraviti jednostavnim, samo s osnovnim elementima svjetla i sjene, bez suvišnih i ometajućih detalja kako bi se lakše fokusirali na ono što je bitno, a to je glazba i pokret. Htjeli smo stvoriti trenutak u kome možeš predahnuti i zaplesati pa smo ga realizirali po uzoru na drevno kazalište sjena", poručuju Mrave Brojim.

U realizaciji spota pomogli su im mladi glumci Tonka Mršić i Martin Grđan, ali i njihov najmlađi obožavatelj Tin Valušek, a sve se odvijalo pod budnim okom i kamerom Igora Modrića.

Osim uobičajene postave i njihove stalne suradnice Katie Juroš (aka Sanjivo Pjevojče) kao back vokala, sudjelovao je i poznati jazz saksofonist Denis Razumović Razz.

Mrave Brojim (Foto ProRec)

Mrave Brojim su Gospođo Pitomi (vokal, električna gitara, programiranje), Zoki Oktava (klavijature, bass gitara), Sunce Mamino (bubnjevi, udaraljke), Gospodin Morski (raža, vlastoručno izrađen instrument).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater