BACKSTAGE LIVE PULA FESTIVAL

Odgođeni koncerti Joshue Redman Quarteta i grupe Forq u INK-u

| Autor: Mladen RADIĆ
Joshua Redman

Među odgođenim koncertima zbog širenja korona virusa u Hrvatskoj su nažalost i prva dva koncerta koja su se trebala održati u sklopu 3. Backstage Live Pula 2020 festivala u Istarskom narodnom kazalištu, javljaju organizatori.

Odgođeni su koncerti Joshua Redman Quarteta, koji se trebao održati 17. ožujka i otvoriti festival te koncert grupe Forq, zakazan za 14. travnja.

Ostala dva koncerta nisu odgođena - Flora Purim & Airto Moreira with Neto Band nastupaju 2. svibnja, a Antonio Sanchez Quartet 8. srpnja, u 20 sati u INK Pula. Ulaznice su i dalje u prodaji online na

https://ink.mojekarte.hr/hr/all.html

"Do posljednjeg trenutka smo se trudili osigurati sve potrebno da 3. Backstage Live Pula 2020 počne kako smo i planirali, ali nažalost zbog najnovije odluke o provođenju strožijih mjera zaštite u Puli, to više nije moguće. Pregovaramo o novim datumima, ali pošto novi datumi ovise o ostatku turneje izvođača i razvoju situacije s koronavirusom, objavit ćemo ih naknadno", ističe organizator Festivala Dražen Kokanović.

Koncerti su morali biti odgođeni nakon što je Grad Pula prihvatio prijedlog Stožera civilne zaštite Istarske županije o potrebi provođenja strožih mjera s obzirom na blizinu granice s Italijom i dnevnih migracija lokalnog stanovništva. Odlučeno je da se u Puli do utorka 14. travnja odgađaju sve javne manifestacije, kulturna događanja, javni skupovi i sportska natjecanja.

Ulaznice kupljene za koncerte Joshua Redman Quarteta i Forq, koji su se trebali održati 17. ožujka i 14. travnja 2020., vrijede i za nove datume koje će organizatori naknadno objaviti. Svi koji žele vratiti ulaznice, informacije o povratu ulaznica, mogu saznati u INK-u, na tel. 00385 52 212-677 ili e-mail: prodaja@ink.hr.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum