"SVADBENA ZVONA"

VIDEO/MALA MADA Zagrebačka glumca koja se pojavila i u predstavama Istarskog narodnog kazališta ima novi glazbeni spot

| Autor: Mladen RADIĆ
Mala Mada u novom spotu

Mala Mada u novom spotu


Novu pjesmu donosi Mala Mada, a nazvana je "Svadbena zvona" što je naslov koji bi ovako na prvu mogao i zavarati, dok se ne poslušaju riječi koje su prilično jasne.

"To je pjesma je koja svaku ženu rasterećuje pritiska da se mora udati do određenih godina. Ona zrači slobodom, nesputanošću i veseljem života. Zabavna je, potiče na pjevanje, ples i avanture i mislim da će se uz nju nasmijati i oni koji priželjkuju svadbena zvona i oni kojima brak nije ni na kraj pameti. Iza pjesme i spota stoje redom mladi, kreativni, duhoviti, divni ljudi", rekla je Mala Mada.

Pravim imenom Mada Peršić, ova mlada Zagrepčanka poznata je i kao glumica koja se pojavila u predstavama Istarskog narodnog kazališta kao što su "Lysistrata", "Muževi i žene" ili "Tosca" za koju je ulogu bila nominirana za nagradu Zlatni studio.

Glazbu je napisala Hana Librenjak, a stihove i aranžman napisali su Miki Solus, Hana Librenjak i Silvio Pasarić. Produkciju potpisuju Silvio Pasarić i Miki Solus.

Spot prikazuje dva alter ega iste žene. Jedan alter ego žena je koja je vezana uz običaje i želje obitelji i društva, a drugi žena je koja je slobodna i svoja.

Spot je koncipirao i režirao Pavao Bobinac, snimio, editirao i montirao Jan Humski, a producirala Sara Horvatić. Rekvizitom i scenografijom opremile su ga Karla Kocijan i Viktoria Jurina. Frizurom i šminkom u fatalnu ljepoticu Malu Madu pretvorile su Natalija i Gabrijela Škrlec iz Studija Connect. U haljine odjenuo ju je Ivica Skoko.

"Spot je sniman na impresivnoj lokaciji Clubhouse Golf Performance & Event venue u sali za vjenčanja koja se nalazi u raskoši golf terena s najljepšim zalascima sunca. Najfinijom papicom su nas opremili Barrel Zagreb. U spotu talentirano glume moji dragi kolege i prijatelji Robert Španić kao Mladoženja, Ognjen Milovanović, Josip Brakus i Jakov Jozić kao Udvarači. Obitelj i rodbinu u spotu nadahnuto igraju moji dragi prijatelji i suradnici Miki Solus, Hana Librenjak, Petra Horvatović i Leila Elhoweris. Kao posebna zvijezda spota ističe se pas Dopi koji igra sebe. Posebne zahvale svima", poručuje Mala Mada čija se pjesma može slušati i digitalno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of