"REVOLUCIJA"

VIDEO / LILLE PREDSTAVILA DUGO NAJAVLJIVANI ALBUM Puljanin Marko Braić davao zadatke Lidiji Bačić kod Petka - PA I DA ČITA STANJE NA CESTAMA KAO DA JE U TRUDOVIMA 

| Autor: Priredio M. Ra
Kod Petka

Kod Petka


Lidija Bačić Lille konačno je predstavila dugo najavljivani album "Revolucija" koji je predstavila gostujući kod Dalibora Petka pa se tako okušala se kao DJ-ica. U "Dalibor Petko Showu" puštala je hip hop ploče i scratchala na gramofonu.

Bio je to izazov koji je pjevačici priredio voditelj Petko na promociji novog CD-a koji će uskoro biti objavljen i na vinilu. Na albumu se pjevačica prvi puta okušala kao autorica, potpisavši aktualni singl "Radi radi radi", ali i otkrila da će biti toga još.

Prisjetila se Lidija i svojih početaka. Gledajući svoj nastup na Hrvatskom idolu, gdje je pjevala pjesmu "Without you" Mariah Carey, rekla je da je mogla to i bolje odraditi.

Jako je ponosna na svoj prvi nastup na Dori. "Bila sam top, baš mi je bio odličan glas. Imala sam samo 15 godina, ali sam da bih mogla nastupati, morala lagati da imam 16", priznala je Lille.

Budući da je sve češće u glumačkim vodama, glumac Marko Braić, inače rođeni Puljanin, Lidiji je dao nekoliko zadataka. Morala je histerično pročitati vremensku prognozu, a stanje na cestama izgovarala je u trudovima. "A ne znam to", rekla je, ali se i brzo snašla te zaradila veliki pljesak u studiju.

Najbolje joj je legla uloga seksi kuharice koja otkriva recept za pripremanje bundeve. "Dodajte narezani poriluk te pirjajte na laganoj vatri pet minuta", govorila je Lille maznim glasom i oduševila sve prisutne.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater