POZITIVA - MOJE PJESME, MOJ FILM:

Glazbeno-vizualni program poznatog istarskog glazbenika - Predstavljanje NOVOG ALBUMA BRUNA KRAJCARA


U subotu s početkom u 11 sati u pulskom Kinu Valli, održat će se glazbeno–vizualni program pod nazivom "POZITIVA - Moje pjesme, moj film". Bruno Krajcar, hrvatski akademski glazbenik, skladatelj i kantautor, predstavit će novi album s deset autorskih pjesama. Razgovor s autorom i njegovim brojnim gostima popratit će projekcije glazbenih spotova.

Album "Pozitiva" donosi deset pjesama, od kojih za većinu tekst i skladbu potpisuje sam Bruno Krajcar, osim pjesama "Igračka vjetrova" koju je uglazbio na stihove pjesničkog barda Tina Ujevića, dok je veliki istarski pjesnik, Daniel Načinović autor stihova u pjesmama "Jednog ljeta u Puli" i "Zidarski sonet". Najviše aranžmana priredila je mlada labinska, već renomirana glazbenica Dina Rizvić u Londonu.

Master albuma djelo je Perice Šurana. U već spomenutoj "Igrački vjetrova" pridružila mu se u duetu Lea Dekleva, u skladbi "Prijatelju stari" Neno Belan, a "Jednog ljeta u Puli" već je poznata pjesma u duetu s Milom Elegović, dok je pjesmu "Šinjorina blues" otpjevao s klapom Kaštadi s otoka Krka. Na albumu "Pozitiva" još su pjesme "Zavjet", "Pozitiva", "Tata", "Ne boj se sine" i "Katarina ljubavi moja".

Vizual albuma potpisuje poznati istarski umjetnik i grafički dizajner David Ivić. Za naslovnu pjesmu albuma, "Pozitiva" koju je ove godine izveo na Zagrebačkom festivalu snimljen je videospot, za kojeg scenarij i režiju potpisuju Elizabeta Ružić i Luka Eterović, a snimljen je u suradnji s kaštelirskom produkcijom Rose-art. U spotu glumi naš Puležan sa zagrebačkom adresom, poznati glumac Borko Perić, a na promociji bit će prvi puta predstavljeni i spotovi koji nisu javno prikazani s pjesmama s ovog albuma.

Brunu će se u kinu Valli priključiti i neki od suradnika na albumu te uz publiku na filmskom platnu doživjeti vizualizirane pjesme s novog albuma Pozitiva. (V. B.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of