LEGENDA ISTARSKE SCENE

FOTO I VIDEO / Alen Vitasović u sibirskom izdanju sa šubarom na glavi cijepa drva? RASPITALI SMO SE ŠTO SE DOGAĐA…

| Autor: Ružica KORACA


U lovačkom domu Boduleri pored njegovih rodnih Orbanića Alen Vitasović je danas počeo snimati spot za pjesmu "U dušu", koja je svojevrsna introspekcija njega i njegovih izjava.

- Ma ja van vajka govorin iz duše i iskreno, pa je takova i pjesma. To je treća pjesma moje suradnje s Marcom Grabberom i Ivanom Arnoldom. Također sam jako zadovoljan i glazbenim dijelom ekipe koji je sudjelovao na pjesmi. Senad Šuta iz Dubioze Kolektiv na bubnjevima, te Robert Pikl i Manouche, ex Magnifico na gitari. Autori glazbe su Marco Grabber i Ivan Arnold. Ma oni mene nekada i zafrkavaju da seciraju moje intervjue i od njih naprave pjesmu. Oni ne trebaju puno oko teksta jer ja svašta rečen, kazao je dobro raspoloženi Alen Vitasović.

Ovo jest jedna ozbiljnija pjesma kojoj se, prema riječima njenih tvoraca, pristupilo na šaljiv način.

- To je pjesma koja govori o životu, o čovjeku koji kao ja ima problema u životu, posebice posljednjih par godina, te o tome kako se vratiti na pravi put. Doduše, to ne ovisi o meni jer situacija je katastrofa. Mene kao glazbenika umara činjenica da ne možemo svirati, makar jednom tjedno. Iskreno, što ja mogu raditi osim ovoga, diskografija je propala, snimamo spotove, koncerti su rijetki ili ih uopće nema. Teško je, glazbenike prozivaju da gredu brati krumpire, ali ljudi moji ća da ja delan ko cili život kantan. Ja san 45 godina na pozornici. Kamo da ja gren delati sa 54 lita, kazao je uvijek iskreni Alen Vitasović.  

Spot radi video produkcija NuNu iz Pule, Danijel Bartolić i Marijana Banko, uz pomoć režije i scenarija Marca Grabbera. U spotu Alen mijenja uloge i odjevne kombinacije, a nedavno je i preko svoje Facebook stranice tražio bijelo odijelo koje je našao. Mi smo ga našli u sibirskoj odjevnoj kombinaciji kako siječe drva.

- Pozitivna parodija je opis ovog spota, kazao je Alen.

Marco Grabber kazao nam je kako je vrlo lako raditi ovakav tekst jer su Alenove izjave autentične i iskrene.

- Njegova famozna izjava "Oštarije su mi zaprli ća da delan" je jedna od njih, ali smo tražeći dalje uvidjeli da ima elemenata za cijeli album. Intervjue smo skidali s interneta, kazao nam je producent projekta Marco Grabber.

Vesela ekipa nastavila je snimati cijeli dan, a izdanje je planirana za sredinu veljače, za mrzlu noć San Valentina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater