EKSKLUZIVNO S ROĐENDANSKE FEŠTE

ANELIDI IMAJU SPECIJALNU VIDEO PORUKU ZA SVE ČITATELJE GLASA ISTRE: A mi im poručujemo - SRETAN VAM 55. ROĐENDAN, ANELIDI!

| Autor: Tea TIDIĆ
Anelidi na rođendanskoj fešti

Anelidi na rođendanskoj fešti


Legendarni pulski Anelidi slave svoj 55. rođendan. Iako su htjeli ovu obljetnicu proslaviti velikim koncertom za sve ljubitelje njihove glazbe, trenutne mjere im ne dopuštaju da naprave koncert.

Ali – zato članovi Anelida – a to su Claudio Vlacci, Aldo Spada, Bruno Zahtila i Dragan Racan – su nam poslali fotografiju sa svoje rođendanske fešte gdje u dobrom društvu slave pet i pol desetljeća zajedničkog muziciranja, druženja i prijateljstva.

- Prvi koncert smo održali 15. svibnja 1965. godine – bilo je to u Galižani, na terasi iza Circola. Bio je to naš samostalni koncert, a i tada smo preferirali svirati naše pjesme, koje je tada skladao Dario Burić, a repertoar smo upotpunili talijanskim evergreenima, pa obradama Shadowsa, Beatlesa… Na tom koncertu je bilo 200-tinjak ljudi, a iako smo već otprije svi imali iskustva u nekim drugim sastavima, imali smo mrvu treme. Ali kad smo stali na pozornicu, sve je prošlo, i uživali smo u svirci, kaže Claudio Vlacci.

Za sve čitatelje Glasa Istre Anelidi su snimili i ekskluzivnu video poruku - a Glas Istre čestita Anelidima ovu lijepu obljetnicu, uz najljepše želje i nek nam još dugo sviraju!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum