PROSINAC U PULI

Bogat program na tržnici: NA BADNJAK KONCERT ANELIDA

Anelidi (N. LAZAREVIĆ)

Anelidi (N. LAZAREVIĆ)


Tržnica je za svoje posjetitelje i ove godine priredila bogat program u kojemu goste očekuje red glazbe, red gastro užitaka i prigodnih prodaja. Tako se na štandovima pored zgrade tržnice 22., 24., 29. i 31. prosinca od 9 do 13 sati održava već tradicionalna manifestacija "Mirisi i okusi Markata". Od 18. do 21. prosinca na rasporedu je Jazz Christmas - St.Thomas Quartet feat. Ivona Fabris, i to od 10.30 do 12.30 sati.

U subotu 22. prosinca, od 9 do 12 sati, održat će se "Božićna OPG Groovoteka / Blue Sky", ovoga puta na prvom katu zgrade tržnice. U ponedjeljak, na Badnjak, na merkatu nastupaju vječni Anelidi, a pripremat će se i pulska padela, ovoga puta rižot s plodovima mora, dok će na prvom katu tržnice nastupat Quatro Redicool. Događanja počinju u 10.30 sati. U petak, 28. prosinca, od 10.30 do 12.30 sati na tržnici nastupa grupa Double Dose, a dan nakon, 29. prosinca, nastupaju grupa In Vino Veritas, Zbor Zaro i Mistral.

U nedjelju, 30. prosinca, u isto vrijeme nastupa Blue Sky, a posljednjeg dana stare godine Puljane već tradicionalno zabavljaju Vesna Nežić Ružić i Duo Magnolija, a pripremat će se i velika novogodišnja fritaja od 2019 jaja. Zabava počinje u 10.30 sati. (B. P.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum