veliki interes

Prvi kontingent ulaznica za umaški festival Sea Star razgrabljen za manje od 24 sata

| Autor: Tea Tidić
(Benny Gasi / Sea Star Festival)

(Benny Gasi / Sea Star Festival)


Umaški festival Sea Star postao je nezaobilazna manifestacija na svjetskoj festivalskoj karti - a koliki je interes publike, dovoljno govori da je u samo 24 sata razgrabljen prvi kontingent ulaznica za ovaj festival.

Iako još nije objavljen niti jedan izvođač koji će od 23. do 26. svibnja 2024. nastupiti na šestom izdanju ovog festivala u laguni Stella Maris, prvih 3.000 ulaznica odmah je rasprodano, a organizatori iz EXIT tima odlučili su pustiti u prodaju još jedan kontingent ulaznica s popustom od čak 40 posto, koje se mogu kupiti na službenim stranicama festivala, na prodajnim mjestima te online u sistemu Entrio.

Kao i dosad dva glavna dana festivala bit će petak 24. i subota 25., dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome Day i After party.

Ulaznice za šesto izdanje Sea Star festival prvi dan prodaje prodavale su se u čak 24 zemlje svijeta, pri čemu prednjače tradicionalno najjača tržišta kao što su Hrvatska, Slovenija, Italija i Austrija. No prodaja je zabilježena i u Njemačkoj, Nizozemskoj, Velikoj Britaniji, Belgiji, Francuskoj, Švicarskoj, Mađarskoj, SAD-u, Skandinaviji te, naravno, u ostatku naše regije.

Uskoro stižu i prva imena, ali i velika božićna akcija u kojoj se uz kupljenu ulaznicu za EXIT može dobiti i ona za Sea Star, pa se s pravom može očekivati rekordan broj posjetitelja koji će upravo iz Istre, s jednog od prvih velikih open-air događaja pokrenuti ljetnu turističku i festivalsku sezonu u Hrvatskoj i šire.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter