UMAŠKI FESTIVAL

Fanovi razgrabili prvih pet tisuća ulaznica za Sea Star

| Autor: Mladen RADIĆ
Sea Star festival (Snimio Benny Gashi)

Sea Star festival (Snimio Benny Gashi)


Fanovi Sea Stara pokupovali su svih prvih pet tisuća ulaznica za peto izdanje festivala što umaški događaj trenutno stavlja u top tri najprodavanija događaja u Hrvatskoj, objavili su organizatori. Dva objavljena headlinera, electro-punk giganti The Prodigy i techno superzvijezda Indira Paganotto privukli su publiku iz cijelog svijeta da osigura svoje mjesto u laguni Stella Maris 19. i 20. svibnja 2023.

"Kada se tome zbroje i svi posjetitelji iz regije, ali i nekoliko desetina zemalja svijeta, koji uz kupljenu ulaznicu za EXIT mogu dobiti i onu za Sea Star, može se očekivati rekordan broj posjetitelja koji će upravo iz Istre pokrenuti ljetnu sezonu na cijelom Jadranu, ali i šire kao jedan od prvih velikih open-air festivala u kalendarskoj godini", kažu organizatori.

Zbog ovakve potražnje, organizatori iz Exita odlučili su novi kontingent pustiti po promotivnoj cijeni od 259 kuna (35 Eur). U ponudi su i VIP Gold ulaznice, Kamp i prvi put, Onstage Experience VIP, koji daje pristup glavnim pozornicama, a mogu se kupiti na službenim stranicama festivala, na prodajnim mjestima te online u sistemu Entrio.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of