PROŠLE GODINE BILO 40.000 POSJETITELJA

Potvrđeno peto izdanje Sea Star festivala u Umagu - uskoro kreće pretprodaja ograničenog broja ulaznica

| Autor: Mladen RADIĆ
S prošlogodišnjeg Sea Star Festivala (Snimio Marko Edge)

S prošlogodišnjeg Sea Star Festivala (Snimio Marko Edge)


Umaški Sea Star festival kreće u svoju novu sezonu objavljenim aftermoviejem. Peto veliko okupljanje zakazano je za 19. i 20. svibanj 2023. na party lokaciji, u laguni Stella Maris u Umagu, čiji će prvi veliki headliner biti objavljen za nekoliko dana, a ulaznice u prodaju kreću u četvrtak, 15. prosinca u podne.

Četvrti Sea Star u organizaciji EXIT tima, prvo veliko festivalsko okupljanje u Hrvatskoj nakon dvoipolgodišnje pauze, posjetilo je više od 40 tisuća posjetitelja i pokrenulo glazbenu i turističku sezonu. Nastupe velikih svjetskih i regionalnih zvijezda predvodili su Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Onyx, Meduza, Topic, Senidah, Konstrakta i KALUSH Orchestra. Umaški festival ovih je dana postao i jedini hrvatski glazbeni događaj nominiran na prestižnim Europskim festivalskim nagradama i to u kategoriji "Najbolji festival srednje veličine". Uz njega, u nominacijama su i EXIT, Sea Dance i No Sleep festivali.

Prvi kontingent Sea Star ulaznica po cijeni od 229 kuna stižu u četvrtak, 15. prosinca točno u 12 sati na službenim stranicama festivala, te na prodajnim mjestima i online na Entrio.hr. Broj dostupnih ulaznica veoma je limitiran količinom, a poklon cijena vrijedit će najdulje 24 sata ili, ranije, do isteka zaliha, nakon čega se diže na 259 kuna.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter