singlom najavljuje novi album

POGLEDAJTE VIDEO / "Hurt Me", nova pjesma pulske glazbenice i pjesnikinje Vanje Zaimović

| Autor: Glas Istre
Vanja Zaimović (Snimio Dejan Štifanić)

Vanja Zaimović (Snimio Dejan Štifanić)


Danas je Vanja Zaimović, glazbenica i spisateljica s pulskom adresom, objavila singl "Hurt Me", za koju je spot režirao fotograf i vizualni umjetnik Dejan Štifanić. U spotu se uz autoricu kao glumci pojavljuju Vlado Butković i Sabina Aličić Butković. Miks i mastering zvuka potpisuje Sandro Butković, a izvršna producentica je Bojana Zvijerac.

Ovim singlom Zaimović najavljuje svoj drugi album "(Un)Happy Endings" za koji potpisuje tekst, glazbu i produkciju.

Kako kaže, pjesma je rezultat nasumičnog susreta u redu za WC jednog berlinskog noćnog kluba; susreta 4. vrste, na kojem se veoma osobne stvari izgovore među potpunim strancima.

- Ta individua mi se požalila da ga dečko uvijek pokušava odvući u seks klubove kao što su KitKat ili Berghain, i kako se osjeća da mu samo on više nije dovoljan. Pokušala sam ga utješiti šaljivim savjetom, u stilu: "Slijedeći put mu samo reci da si umoran od čekanja u tim dugačkim redovima Berghaina i da te može ozlijediti i kod kuće u Neuköllnu. Svi smo se zajedno nasmijali i nekoliko dana kasnije u mojoj se glavi rodila ova pjesma. Tamo je i ostala nekoliko godina i sada je napokon snimljena", kaže Zaimović.

Za pjesmu kaže da ima pomalo prljavi, Lo-Fi zvuk koji donekle dočarava atmosferu underground klupske scene.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater