Melodije Istre i Kvarnera

Festivalsku karavanu prvi će put ugostiti Barban

| Autor: Vanesa BEGIĆ
(Foto MIK)

(Foto MIK)


U tijeku su završne pripreme za ovogodišnje izdanje Festivala Melodije Istre i Kvarnera. Ove će godine mikovska karavana krenuti iz Opatije (koja je domaćin zajedno s Kastvom) 19. lipnja, zatim će zapjevati u Rijeci 20. lipnja, prvi put će festivalsku karavanu ugostiti Barban (koji dijeli domaćinstvo s Ližnjanom, Marčanom i Svetvinčentom) i to 21. lipnja, a potom će MIK krenuti put Krka (koji dijeli domaćinstvo s Puntom i Malinskom) te održati generalnu probu 23. lipnja, a velika završna večer festivala održat će se u Krku na Trgu glagoljaša, 24. lipnja s početkom u 21 sat.

Ukupno 54 izvođača predstavit će uživo 18 skladbi, uz pratnju festivalskog orkestra i pratećih vokala. Zbrojem glasova/bodova sva četiri festivalska grada dobit ćemo najuspješnije, a tradicionalno će se dodijeliti i nagrade struke, kao i pokrovitelja.

Od danas započinje prodaja ulaznica za ovu posebnu večer na Trgu Riječke rezolucije. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu www.mojekarte.hr te na njihovim prodajnim mjestima (Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka, Festival Opatija, New Sound Matulji...). Cijena ulaznice iznosi devet eura.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum