U Umagu od 18. do 21. svibnja

Zbog ogromnog interesa za Sea Star festival u Umagu otvaraju se dodatni smještajni kapaciteti

| Autor: Mladen RADIĆ
Završne pripreme za ovogodišnje izdanje (Foto: Sea Star Festival)

Završne pripreme za ovogodišnje izdanje (Foto: Sea Star Festival)


Službeno drugi najposjećeniji hrvatski glazbeni festival u prošloj godini, Sea Star, za svoje će peto, jubilarno izdanje po svemu sudeći postići još bolje rezultate, kažu organizatori. Laguna u Stella Maris Resortu za dva tjedna ugostit će The Prodigy, slavnog hitmakera Robina Schulza, techno superstara Indiru Paganotto, glavnu regionalnu zvijezdu Senidah i mnoge druge.

Tražene ulaznice

U Umagu i okolici od 18. do 21. svibnja otvaraju se dodatni smještajni kapaciteti, što su potvrdili i iz Plave Lagune koja posjeduje najveći dio hotelskog i apartmanskog smještaja u ovom istarskom gradu.

Kako napominju organizatori, prema podacima Booking.coma, kao i na službenoj stranici Sea Stara, za vrijeme trajanja festivala u ovom trenutku u Umagu rezervirano je 89 posto svih raspoloživih smještajnih kapaciteta.

Zbog ovoga je došlo do otvaranja dodatnih jedinica, poput primjerice velikog apartmanskog naselja Apartments Kanegra Plava Laguna kako bi i oni koji još nisu kupili ulaznice mogli doći do željenog smještaja.

Na manje od dva tjedna do održavanja, u ponudi je ostalo manje od jedne trećine ulaznica za predviđeni kapacitet festivala. Ulaznice za Sea Star prodaju se u više od 40 zemalja svijeta, a u Umag stižu fanovi iz Italije, Njemačke, Austrije, Nizozemske, Velike Britanije, Belgije, Španjolske Češke, Slovačke, Mađarske, Skandinavije, Bugarske, Portugala i zemalja regije, ali i iz SAD-a, Kanade Brazila, Argentine, UAE-a, Izraela, Egipta, Južnoafričke Republike, Australije, Novog Zelanda, kao i na Tajlanda. Ulaznice za festival po promotivnim cijenama u prodaji se nalaze najkasnije do petka, 12. svibnja.

Jednodnevne ulaznice

Uz njih u ponudi su jednodnevne ulaznice od 24 i 29 eura i VIP Gold ulaznice te Onstage Experience VIP, koji daje pristup glavnim pozornicama. Sve je dostupno na službenoj stranici festivala te online i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.

Ovogodišnji Sea Star festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, Grada Umaga, Turističke zajednice Grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave Lagune.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter