PLIJENe PAŽNJU I U SVIJETU

Prema kladionicama Let i "Mama ŠČ!" sve bliže favoritima za osvajanje Eurosonga!

| Autor: Glas Istre
(Snimio Renato Branđolica / HRT)

(Snimio Renato Branđolica / HRT)


Legendarni riječki rokeri i ovogodišnji predstavnici Hrvatske na Eurosongu, Let 3, ne prestaju plijeniti pozornost, a nakon pobjede na Dori, Hrvatska se penje na kladionicama Eurosonga, piše 24 sata.

Samo dan nakon pobjede, u nedjelju, popeli su se na 26. mjesto, a u utorak oko 12 sati Let 3 je na 18. mjestu. Prema kladionicama, pobjeda Hrvatske do izbora Leta 3 bila je nemoguća misija. Koeficijent je bio 101, otprilike kao da će Ivanišević onomad osvojiti Wimbledon.

Sad je u većini kladionica pao na 41, a u William Hillu - jednoj od najpopularnijih kladionica na svijetu - sad je kvota svega 21! Po William Hillu smo deveti favorit i u slučaju da pobijedi Hrvatska, za jedan euro dobili biste 20. A da ste uplatili, recimo, prošli petak za jedan euro dobitak bi bio stotinu. 

Hrvatska je prije nego što je izabrala predstavnika, od ukupno 37 zemalja na Eurosongu, bila na 29. mjesto. Nakon što je otkriveno tko odlazi u Liverpool, Hrvatska se popela na 26. mjesto i time prestigla Azerbajdžan, Grčku i Maltu. Let 3 se danas, u utorak oko 12 sati, nalazi na 18. mjestu.

Kladionice trenutačno pobjedu na Eurosongu predviđaju Ukrajini, dok se na drugom mjestu nalazi Švedska, a na trećem Norveška.

Nastup pobjednika Dore na YouTube ima više od 2,1 milijuna pregleda, a brojni fanovi Eurosonga oduševljeni su pjesmom 'Mama ŠČ'.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter