OVOG VIKENDA U TINJANU

Vođene degustacije "Pršut i vino"

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Ilustracija (Snimio Milivoj Mijošek)

Ilustracija (Snimio Milivoj Mijošek)


Za poseban doživljaj aroma najboljih pršuta i vrhunskog vina moguće se prijaviti na vođene degustacije "Pršut i vino" u Kući istarskog pršuta tijekom trajanja Internacionalnog sajma pršuta ISAP u Tinjanu, u subotu i nedjelju 15. i 16. listopada.

Za vođene degustacije pobrinut će se stručnjaci iz Udruge senzornih analitičara Gustus koji će zainteresirane uvesti u svijet nenadmašnih eno-gastro okusa. Degustaciju vodi predsjednica komisije i predsjednica Udruge Gustus Blanka Sinčić Pulić. Tijekom vođene degustacije kušat će se šampionski i drugi pršuti koji su dio ponude ISAP-a pa će sudionici iz prve ruke moći naučiti sve o specifičnostima španjolskog, istarskog i dalmatinskog pršuta te kako se svaki od njih sljubljuje s pravim vinom.

Termin prve vođene degustacije je subota 15. listopada u 18 sati, dok je druga predviđena za nedjelju 16. listopada u 14 sati. Cijena po osobi je 180 kuna, a dolazite li s nekim u paru, drugi sudionik dobiva popust i plaća degustaciju 150 kuna, a uključuju i ulaznicu za ISAP. Vođena degustacija plaća se na dan dolaska, ali je prethodno potrebno rezervirati mjesto na mail: opcina@tinjan.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini