EMISIJA "UNCHARTED"

POGLEDAJTE VIDEO / POZNATI CHEF GORDON RAMSAY U ISTRI: Ribario i kuhao sa chefom Davidom Skokom, ali i ganjao koze i magarce

| Autor: Tea TIDIĆ
Gordon Ramsay i David Skoko (Foto Instagram)

Gordon Ramsay i David Skoko (Foto Instagram)


Poznati chef i dobro znana televizijska ličnost Gordon Ramsay svoje gastronomske avanture snimao je u Istri - a sve to je i predstavljeno u traileru za novu, treću sezonu Ramsayeve putopisno kulinarske emisije "Uncharted", koji je objavio National Geographic.

Da je Gordon Ramsay u Istri objavio je na društvenim mrežama renomirani istarski kuhar David Skoko, koji je objavio video "Behind the scenes" u kojem Davidov sin Anton uči Ramseya govoriti hrvatski.

U zanimljivom traileru koji najavljuje epizodu snimanu u Istri, Ramsay se okušao u ribarenju sa Skokom, a i izazvao je Skoka i na pravi kulinarski dvoboj. Između ostalog u videu je snimljeno i kako Ramsay ganja - magarce. Ramsayeva misija je bila da u Istri pronađe najkvalitetnije lokalne sastojke, pa je tako trčao za kozama zbog sira i magarcima zbog mlijeka, okušao se u potrazi za tartufima te svjedočio izradi domaćeg maslinovog ulja. Također - složio je i sendvič s kajganom s tartufima, što je i objavio i u videu na svom YouTube kanalu.

Ramsay je već boravio u Hrvatskoj - također za snimanje emisije posjetio je i poznati restoran Vodnjanka, kao i Crveni otok i u rovinjski restoran Cap Aureo.

- U ovim nepredvidivim vremenima, "Uncharted" gledateljima pruža uzbudljivo istraživanje svijeta iz sigurnosti njihovog doma, ali i potiče na isprobavanje novih okusa i metoda pripreme koje otkrivaju stručnjaci koje srećem na svom putovanju. Svijet je ogromno mjesto prepuno različitosti, a mi smo tek počeli istraživati sve te nevjerojatne okuse koje ovaj planet nudi, rekao je Ramsay.

Emisija "Uncharted" Croatia prvi put je prikazana 20. lipnja na National Geographic US, dok će se na National Geographic HR emitirati 19. rujna.

Foto

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom