NA TERASI HOTELA AMFITEATAR

BURGER MANIA U PULI: Jedinstveni događaj koji okuplja najbolje majstore malog, velikog zalogaja

| Autor: Mladen RADIĆ


Na festivalu se može naći puno primjera, kako se kreativnošću i vrhunskim, a ponekad neobičnim i neočekivanim sastojcima, može napraviti neponovljiv burger, kažu organizatori koji su na meni manifestacije uvrstili 20-ak burgera i steakova koje posjetitelji mogu probati, uz popularne cijene

Burger Mania dvodnevna je gastro manifestacija koja je danas počela nadomak pulske Arene, na terasi hotela Amfiteatar. Riječ je o jedinstvenom događaju koji okuplja najbolje majstore ovog malog, velikog zalogaja iz cijele Hrvatske i šire, a traje još i u subotu.

Bogata i slasna ponuda

Burger Mania je za prvo izdanje odabrala sve prepoznatljivije mjesto za gastro evente u Hrvatskoj: uz hotel Amfiteatar stigao je pravi festival burgera. Osim burgera, ljubitelji dobre hrane mogu uživati u ponudi u kojoj su ekskluzivni steakovi, craft piva, kokteli, grill poslastice, tortilje, palačinke, sladoled…

(Dejan ŠTIFANIĆ)

Kako kažu organizatori, burgeri su zadnjih godina u cijelom svijetu doživjeli pravi procvat, pa se tako i u Hrvatskoj može pronaći ovih fantastičnih zalogaja.

"Na festivalu se može naći puno primjera, kako se kreativnošću i vrhunskim, ponekad neobičnim i neočekivanim sastojcima, može napraviti neponovljiv burger", kažu organizatori koji su na meni manifestacije uvrstili 20-ak burgera i steakova koje   posjetitelji mogu probati, uz popularne cijene od 30 do 70 kuna.

Gren Egg za vegetarijance

Očekuju da će veliki interes pobuditi i prava mala poslastica: steakovi koje pripremaju vrhunski masterchefovi na Green Egg roštilju. Neki od njih su dobro poznati Ribeye, Fiorentina, Minute, Vagyu i mnogi drugi, a sprema ih Mario Mandarić, chef s iskustvom rada u najboljem svjetskom restoranu, londonskom Fat Ducku.

(Dejan ŠTIFANIĆ)

Za one koji vole nešto druge okuse tu je i Green corner, gdje se može uživati u veganskim specijalitetima.

Događaj se odvija u posebnom scensko-vizualnom okruženju, uz popratnu glazbu DJ-eva. U petak nastupa DJ Carlitos, a u subotu je DJ Smile. Ulaz na festival je besplatan, a radno vrijeme je od 18 do 1 sat.

(Dejan ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of