POZITIVNE VIBRACIJE

Sedam biljaka za sretan dom koje će privući ljubav, sreću i prosperitet

| Autor: Portal NoviList.hr

Ukrasite dom biljkama koje podižu raspoloženje, štite od negativnih energija i privlače ljubav u vaš život

Poznato je kako biljke i cvijeće pozitivno utječu na naše raspoloženje, ali i daju našem domu osjećaj topline i mira. Njihova prirodna ljepota na nas djeluje umirujuće te uspješno uklanja stres i anksioznost, a ovih sedam biljaka privući će pozitivne vibracije, ljubav i sreću u vaš dom.

1. Lavanda

Lavanda je mnogima omiljena biljka: njezin svježi i umirujući miris u trenu će vam podignuti raspoloženje. Ovo je biljka koja donosi unutarnji mir i osigurava miran san, a poznato je kako lavanda uspješno uklanja glavobolju.

lavanda

2. Bambus

Bambus je poznat kao biljka sreće koja privlači vitalnost, bogatstvo i zdravlje. Ovo je biljka koja pruža zaštitu i uklanja negativnost iz doma te pročišćuje zrak. Također, prema drevnim tradicijama, bambus pomaže u duhovnom razvoju, kao i razvoju kreativnosti.

therealrohitkhilnani

3. Bosiljak

Manje je poznato kako ova začinska biljka donosi ljubav, bogatstvo, strast, sreću i ljepotu u vaš dom. Bosiljak je poznat kao biljka koja uklanja depresiju i podiže raspoloženje te ima antibakterijska i protuupalna svojstva.

bosiljak

4. Jasmin

Ova biljka privlači ljubav i novac u vaš dom te potiče ostvarenje snova. Jasmin je poznat i kao biljka koja potiče strasti i privlači romantiku u vaš život, stoga je odličan izbor za sve one koji traže ljubav. Cvjetove jasmina u drevna vremena nosile su svećenice, a činjenica kako se cvjetovi otvaraju noću pruža mu dodatnu mističnost.

jasmin

5. Ruže

Kažu kako ruže imaju visoku vibraciju zbog čega privlače ljubav i sreću te pružaju zaštitu, zacjeljuju i unose duh božanskog u naš dom. Suprotno tome, preporuča se da odrezane ili sasušene ruže nikada ne držite u domu jer unose negativnost i lošu sreću u ljubavi, zbog toga će patuljaste ruže koje možete uzgajati u vazi biti puno bolji izbor.

ruže

6. Orhideja

Biljka elegancije i ljepote simbolizira i privlači ljubav, umiruje dušu i produbljuje prijateljstva. Stari Grci ovu su biljku povezivali s plodnošću, stoga će biti lijepi poklon mladencima ili novopečenim roditeljima.

orhideja

7. Ružmarin

Ružmarin simbolizira pozitivnost, a zahvaljujući svom divnom mirisu poboljšat će vaše raspoloženje i stvoriti pozitivnu atmosferu u kući. Poboljšava memoriju i mentalne sposobnosti, podiže raspoloženje, osigurava miran san te privlači ljubav i strast u vaš život.

ružmarin

Foto: Pexels, Unsplash, Instagram

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater