NAUČITE NEŠTO NOVO

JESTE LI ZA PLES? Donosimo vam besplatan video tečaj Bachate

| Autor: Glas Istre

 

Tražite nešto poučno i zabavno dok ste u kućnoj karanteni? Naučite plesati od doma preko besplatnog YouTube video vodiča plesne škole Bachata Inspire.

Svatko od nas je barem jednom pomislio, htio bih znati plesati. No nismo imali vremena a ponekada ni volje odlaziti do dvorane i pohađati tečajeve. Sada možete naučiti plesati od doma, a isprika da nemate vremena - ovog puta vam ne drži vodu.

Plesna škola Bachata Inspire pripremila je pet video zapisa na hrvatskom jeziku gdje objašnjavaju osnove plesa koji se zove "Bachata".

Video zapisi su namijenjeni ljudima koji nikada prije nisu plesali te su veoma jednostavni za pratiti.

Jednostavnim klikom na sljedeći link možete doći do YouTube vodiča "Nauči plesati bachatu".

Također možete i upisati u YouTube "Nauči plesati bachatu" i odmah će vam izbaciti ovaj video vodič.

Za one koji bi htjeli i više od ovoga, na raspolaganju su četiri besplatne radionice u sveukupnom trajanju od 6 sati na Facebook stranici Bachata Inspire.

Bachata je senzualni ples u paru koji je trenutno jedan od najpopularnijih plesova za ljude od 20 do 50 godina u Europi te je svojom dinamikom, senzualnosti i atraktivnošću privukao mase ljudi koji već nakon 3 mjeseca plesanja postanu ovisni o njemu. Bachata je veoma jednostavan ples za naučiti a pjesme nose tropski zvuk koji uvijek prenosi pozitivnu vibru.

"Iskoristite kućnu karantenu i naučite plesati od doma, potpuno besplatno. Live, Dance, Inspire!", poručuju Roberto i Gloria iz Bachate Inspire.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum