OVE SUBOTE

Besplatna joga na Martulini u Peroju

| Autor: Glas Istre
(Foto: TZ Vodnjan)

(Foto: TZ Vodnjan)


Nakon mnogobrojnih upita nakon organiziranja besplatnog sata joge u Parku kažuna, ponovo s instruktoricom Ivonom Medić Nikolić, Turistička zajednica grada Vodnjana organizirat će 30. srpnja besplatan sat joge, ovoga puta u Peroju, na plaži Martulina.

Na Rtu Mertulin, današnjoj plaži Martulina, za vrijeme Prvog svjetskog rata postavljena je protupodmornička zaštita u vidu čelične mreže ili užeta koja je štitila sjeverni ulaz u Fažanski kanal. Da se nalazite na Martulini znati ćete po ostacima austrougarskog mola koji viri iz mora. Do plaže Martulina može se doći i pješice iz uvale Portić ili autom kroz Peroj slijedeći upute za plažu.

Sat joge započet će u osam ujutro vježbama disanja i kratkom meditacijom. Sat će biti prilagođen svim uzrastima pa tako i početnicima. Cilj je provesti ugodno i zabavno zajedničko vrijeme u zdravom okruženju te približiti praksu joge svima onima s malo ili nikakvim prethodnim iskustvom.

Certificirana instruktorica joge Ivona Medić Nikolić diplomirala je i suvremeni ples u Budimpešti pri Akademiji za suvremeni ples te se kroz svoj rad oslanja na cjelovit pristup tijelu i pokretu s naglaskom na intuitivnu kretnju te poticanje zdravih tjelesnih obrazaca za svakodnevni život. Potrebno je donijeti tek vlastitu prostirku ili ručnik, bočicu vode te se obući u odjeću ugodnu za kretanje. Prijave nisu potrebne. Za sve informacije i pitanja zainteresirani se mogu obratiti Turističkoj zajednici grada Vodnjana osobno, telefonski ili putem maila.

U slučaju kiše, besplatan sat joge biti prebačen za nedjelju 31. srpnja, u isto vrijeme.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of