ZADNJI BESPLATNI SAT

Joga u predivnom masliniku u Barbarigi

| Autor: Glas Istre
Satove vodi instruktorica joge Ivona Medić Nikolić

Satove vodi instruktorica joge Ivona Medić Nikolić


Ove će se subote održati zadnji besplatan sat joge u organizaciji Turističke zajednice grada Vodnjana i instruktorice joge Ivone Medić Nikolić.

Nakon održanih satova joge u Parku kažuna i plaži Martulina, zadnji sat joge biti će u predivnom Agroproduktovom masliniku u Barbarigi gdje se polako spremaju za ovogodišnju berbu. Svi zainteresirani trebaju doći u naselje Barbariga (ne turističko naselje već "staro" naselje Barbariga) te svoje automobile ostaviti ispred ulaz u maslinik i makadamski put. Sat joge započet će u devet sati.

Naselje Barbariga nalazi se 15 kilometara od Vodnjana. Ime je dobilo po mletačkoj plemićkoj obitelji Barbarigo koja je imala posjede u tom kraju. Osim prostranih plaza i predivne prirode, maslinika i suhozida, ovo je područje bogato antičkim nalazištima, koje predlažemo pogledati nakon joge. Sat joge započet će vježbama disanja i kratkom meditacijom te će biti prilagođen svim uzrastima pa tako i početnicima. Cilj sata je provesti ugodno i zabavno zajedničko vrijeme u zdravom okruženju te približiti praksu joge svima onima s malo ili nikakvim prethodnim iskustvom.

Certificirana instruktorica joge Ivona Medić Nikolić diplomirala je i suvremeni ples u Budimpešti pri Akademiji za suvremeni ples te se kroz svoj rad oslanja na cjelovit pristup tijelu i pokretu s naglaskom na intuitivnu kretnju te poticanje zdravih tjelesnih obrazaca za svakodnevni život.

Potrebno je donijeti vlastitu prostirku ili ručnik, bočicu vode te se obući u odjeću ugodnu za kretanje. Prijave nisu potrebne. Za sve informacije i pitanja zainteresirani se mogu obratiti Turističkoj zajednici grada Vodnjana osobno, telefonski ili putem maila.

U slučaju kiše event se neće održati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater