SLAVNA GLUMICA

Jennifer Aniston u 54. godini pokazala impresivne trbušnjake i otkrila kako održava vitku liniju

| Autor: Glas Istre
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Poznata glumica Jennifer Aniston (54) je na svom Instagram profilu pokazala da godine ne predstavljaju ništa, ako ste posvećeni zdravom životu i zdravoj prehrani, a fanovima je otkrila i vrhunske trbušnjake, prenosi Net.hr.

Jennifer Aniston nova je članica obitelji "Pvolve", metode treniranja koja kombinira funkcionalnu kondiciju s malim učinkom i s opremom koja se temelji na otporu, a sve kako bi se postigli rezultati i bez tradicionalnog načina vježbanja. A upravo je tu vrstu treninga počela koristiti poslije oporavka ozljede leđa, koju je imala prije dvije godine. Danas tvrdi da joj upravo Pvolve pomagao da ojača tijelo kroz treninge.

(Foto: Instagram)(Foto: Instagram)

"Što smo stariji, moramo se više truditi i biti nježniji prema svom tijelu", rekla je Jennifer Aniston i dodala: "Da sam za ovo znala prije 20 godina, kada sam lomila svoje tijelo, izbjegla bih mnogo bolova. Naučili su nas da mora boljeti, da bez boli nema uspjeha. Naučili su nas da moramo imati trening od sat vremena, tri puta dnevno. S ovim vježbama počinje se lagano, i moje prijateljice napravile su nevjerojatnu transformaciju".

Upravo zahvaljujući ovom načinu vježbanja, Jennifer Aniston uspjela je ostati u top formi i to što ima 54 godine nije je spriječilo.

Inače, Aniston je otkrila mnoge tajne koje su joj pomogle da održi liniju tijekom godina. Među njima je i topla voda s limunom, kojom započinje svaki dan, baš kao i hodanje po stepenicama na traci, ali najvažniji dio dana za nju je onaj kada može meditirati.

Uz sve to služi se i povremenim postom 16:8, što znači da 16 sati ne jede ništa, nego samo 8.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater