NIZ ČUDNIH FENOMENA

VIDEO / Misteriozna svjetla snimljena na nebu, mnogi uvjereni da je NLO

| Autor: Glas Istre
Screenshot iz videa

Screenshot iz videa


Pojavio se videozapis tajanstvenih svjetala na nebu za koje mnogi vjeruju da su bili izvanzemaljci na Zemlji, prenosi Net.hr.

Još u kasnim 1990-ima, točnije 1997. godine, dogodio se niz čudnih opažanja na noćnom nebu. To se protezalo između Tucsona, Arizone, i malo izvan Phoenixa, blizu granice s Nevadom. Tada su izvještavani različiti čudni događaji, uključujući tvrdnje o čudnim formacijama svjetala na nebu. Čak su se pojavile tvrdnje o NLO-u u obliku slova "V" koji je preletio iznad. Pojavio se videozapis s kasnijeg kruga tzv. "Phoenix Lights".

U isječku se čini da se NLO dijeli na dva dijela, svjetlo se dijeli i kreće u različitim smjerovima. Slika je naravno izrazito mutna, kao i obično kada su izvanzemaljci, kriptozoidi i ostala fantastična stvorenja uhvaćena kamerom.

Snimka je objavljena na YouTubeu i objasnio ju je YouTuber ChaosMoogle. Rekao je: "Ovo nije infracrveni videozapis - to je običan videozapis, pa ga vidimo onako kako bi se vidio golim okom." No ta svjetla su dobila i službeno objašnjenje.

Lokalne vojne zračne baze su priopćile da su provodile redovite obuke i da svjetla viđena na nebu pripadaju njihovim zrakoplovima. Međutim, naravno, neki ljudi nisu prihvatili to objašnjenje i čvrsto su vjerovali da se nešto prikriva, te da je to neka prisutnost izvanzemaljaca na nebu iznad Nevade.

Sumnje u vezi izvanzemaljaca postale su izraženije nakon saslušanja u Kongresu ove godine, koje je ponovno otvorilo pitanje jesu li izvanzemaljci posjećivali Zemlju. Jedno pitanje koje uvijek izaziva pitanja je promatranje karte koja prikazuje izvještaje o viđenjima izvanzemaljaca; velika većina - gotovo sva - nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama. Izvanzemaljci moraju da jako vole SAD.

Bivši obavještajni službenik, major David Grusch, dao je iznenađujuće svjedočanstvo pred Kongresom tvrdeći da su američki dužnosnici otkrili srušene svemirske letjelice izvanzemaljaca. Osim toga, tvrdio je da su letjelice zaista sadržavale "nečovječne" ostatke. Pentagon je, naravno, opovrgnuo te tvrdnje. U međuvremenu, reakcija na navodnu objavu mnogih bila je ravnodušnost. Mahom poručuju da bi se država trebala više baviti zemaljskim problemima usred rastućih cijena goriva, zdravstvenog osiguranja i životnih troškova.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater