Neočekivan poklon

Pilot okrenuo putnički avion za 360 stupnjeva kako bi putnici vidjeli jedan fenomen kroz prozor

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (foto: Pixabay)

Ilustracija (foto: Pixabay)


Putnici koji su se našli na letu od Reykjavika do Manchestera u utorak navečer dobili su neočekivan poklon. Naime, pilot je okrenuo avion za 360 stupnjeva kako bi putnici mogli vidjeti polarnu svjetlost, a spektakularni prizori koje su snimili preplavili su društvene mreže, prenosi Index.hr.

Pilot Easyjeta nakon pola sata leta okrenuo je avion kako bi putnici s obje strane mogli uživati u nesvakidašnjem prizoru, a osoblje je prigušilo svjetla u kabini kako bi njihov doživljaj bio potpun, piše Independent.

Adam Groves, jedan od putnika na letu, na svom je Twitter profilu zahvalio pilotu na ovom neobičnom potezu i podijelio nekoliko fotografija iz aviona.

Adam se vraćao s romantičnog putovanja na kojem je zaprosio svoju djevojku, a baš poput mnogih putnika na tom letu, zbog oblačnog vremena nije uspio vidjeti polarnu svjetlost na Islandu.

"Otišao sam tamo kako bih uz polarnu svjetlost zaprosio djevojku tako da je bilo veliko iznenađenje što smo je ipak uspjeli vidjeti u avionu", izjavio je i dodao kako je pilot učinio ovaj manevar da bi putnici s desne strane aviona, gdje su i oni sjedili, mogli uživati u prizoru.

Pilot britanske kompanije nije jedini koji je povukao ovaj potez. Istu stvar je napravio pilot finske aviokompanije, okrenuvši avion za 360 stupnjeva kako bi putnici mogli vidjeti ovaj prirodni fenomen.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater