ZBOG KVARA VOJNOG AVIONA, PUTNIČKOM ODGOĐENO SLIJETANJE

NATO-ov AVION NAD PULOM: Zrakoplov Croatia airlinesa iz Amsterdama pun putnika kružio iznad Istre 40 minuta


Nadlijetanje vojnih zrakoplova, popraćeno jakom bukom uznemirilo je u utorak predvečer Puljane koji su mogli svjedočiti pravoj drami na pulskom nebu. Zbog tehničkih problema, dva NATO-aviona kružila su 40-tak minuta iznad Pule. Zbog toga je privremeno odgođeno slijetanje putničkog zrakoplova Croatia airlinesa koji je u pulsku Zračnu luku stizao iz Amsterdama.

Prema neslužbenim informacijama, zbog kvara na jednom od zrakoplova, vojni pilot je zatražio slijetanje u pulsku zračnu luku, a zrakoplov nacionalne avio-kompanije pun putnika ostao je 40-tak minuta kružiti iznad Poluotoka. U njemu je bila i Puljanka Gea Krajcar koja nam je iz prve ruke prepričala svoje iskustvo. Kaže da često leti i da je navikla na stresne situacije. Međutim, kako je rekla, u ovom slučaju nije bilo razloga za paniku.

- Mi smo praktički već bili na pisti i krenuli smo sa spuštanjem kada sam osjetila da se avion počeo naglo dizati prema gore. Plan je bio sletjeti oko 20.40 u Pulu, no sve se odužilo nekih 40-ak minuta, kaže Gea, koja inače živi u Seattleu, a u rodnu Pulu stigla je na odmor. (Danijela BAŠIĆ PALKOVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD ČETVRTKA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter