U UTORAK

VRAĆAJU SE ŠTORIJE O DIGITAL LABINU: Svjetski stručnjaci o najuzbudljivijim novitetima u IT industriji

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
Štorija o Digital Labinu

Štorija o Digital Labinu


IT sektor jedan je od rijetkih za koje su pandemija i lockdown značili još više posla, te ubrzani razvoj i rast. Radilo se "punom parom" no kao i u drugim područjima izostale su konferencije i javne manifestacije na kojima se predstavljaju rezultati rada i razmjenjuju iskustva.

U 2022. godini i taj segment starog normalnog polako se vraća u naše živote, pa tako iz Labina stiže najava zanimljivog eventa koji je na programu u utorak. Naime Agencija Lloyds Digital iz Labina nakon dvije godine pauze, kako najavljuju, ponovo se vraća "rudarenju znanja" te ovog utorka organizira prve ljetne Štorije o Digital Labinu.

Što se radi i koji su najuzbudljiviji noviteti u IT industriji, te što se točno radi u IT industriji u Labinu, neka su od pitanja na koja posjetitelje odgovori očekuju od 20 sati na Pjacalu kod Šohta.

Agencija Lloyds Digital začetnik je i organizator Digital Labin konferencije koja u Labin dovodi neka od najvećih i najpoznatijih imena IT svijeta, te će u svrhu najave povratka i te manifestacije ofarbati šoht na Pjacalu u prepoznatljivu ružičastu boju konferencije.

Treće izdanje međunarodne konferencije Digital Labin održat će se ove jeseni, a najavu povratka te konferencije u Labin i Istru objavit će na malo drukčiji i poseban način, kako organizatori kažu - "baš u stilu Lloyds digitala!". Kako je to izgledalo prijašnjih godina, ali i nekoliko detalja o tome što posjetitelje sve očekuje na ovogodišnjem Digital Labinu otkrit će u utorak CEO tvrtke Lloyds digital Domagoj Ostović. Nakon najave Digital Labin konferencije, Lloyds digital održat će prve ljetne Štorije i panel raspravu na temu IT industrije na kojoj će o toj zanimljivoj i aktualnoj temi govoriti njihovi najveći stručnjaci. Nakon panel rasprave planirano je druženje uz rock, blues i funk glazbu u izvođenju labinskog benda Restless Sea.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum