NAGRADNA IGRA

“Rudarenje” za novim digitalnim znanjima – još mjesec dana do najveće konferencije u Labinu

Digital Labin vraća se rudarenju znanja

| Autor: Glas Istre
(Foto: Digital Labin)

(Foto: Digital Labin)


Ove je godine tradicionalno najavljeno treće izdanje Digital Labin konferencije koja u rujnu u Labin dovodi svjetska imena. Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere, tvrtke Lloyds digital, održat će se 23. i 24. rujna, stoga, save the date!

Dva dana učenja, razmjene iskustava, upijanja najnovijih trendova, stvaranja novih poznanstava i poslovnih veza, dobrog druženja, uživanja, zabave, sunca te gastro poslastica – ukratko, sve to donosi Digital Labin.

Lloyds digital ove godine u Labinu ugostit će poznate svjetske tvrtke kao što su Kiwi, Shopify, Red Collar, Productive, ali i domaće tvrtke kao što su Infinum, Cinnamon, Bornfight te brojni drugi.

Konferencija će se održati na dvije pozornice - Design & UX te Dev & Data, na kojima će globalni stručnjaci sve sudionike potaknuti na kreativno razmišljanje, djelovanje izvan okvira te kreiranje novih kvalitetnih rješenja s ružičastim pogledom na budućnost.

(Foto: Digital Labin)

Za ovu najveću konferenciju u Labinu, Lloyds digital poklanja sretnom dobitniku 2 karte! Više informacija o nagradnoj igri možete vidjeti na Facebook stranici Digital Labin.

Kotizacije, kao i sve dodatne informacije o programu i radionicama, dostupne su na web stranici Digital Labin – neke od radionica već su rasprodane, dok je broj karata za drugi dan konferencije limitiran. Nakon profesionalnih radionica i predavanja, očekuju vas networking i nezaboravan afterparty!

Osigurajte svoju kartu već danas!

Dig-it-all!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum