MALI HUGO TREBA POMOĆ

Udruga Fido traži novčanu pomoć za skupo liječenje bolesnog mačića

| Autor: Glas Istre
Mačić Hugo

Mačić Hugo


Maleni Hugo ima samo 5 mjeseci, a već se mora boriti za život. Naime, boluje od Fipa. Molim vas da pročitate, podijelite, i ako možete donirate (heart)

Hugo je jedan od mačića udruge Fido. Kćer se zaljubila u njega čim je bio objavljen. Privukle su je njegove okice koje su djelovale jako preplašeno, molile da ga netko udomi. Idući dan je bio kod nas. Odmah je osvojio naša srca. Mazan i zaigran. Malo boležljiv, ali ništa strašno (barem se tako prvo mislilo). I onda.... Završio hitno kod veterinara i ustanovilo se da je jako anemičan i mršav. Veterinarka je posumnjala na nešto loše. Nažalost bila je i u pravu. Dijagnosticiran mu je FIP. I tako smo došli do ove objave, gdje Vas molimo za pomoć. Za Huga, da dobije priliku za život.

I najmanja donacija je bitna.

Radi se o FIP-u, bolesti koja je do nedavno isključivo imala ishod smrt, za koju do sada lijek nije postojao. Sada kad taj lijek postoji, daje nam tračak nade da se ova malena dušica ipak izliječi. Lijek je jako, jako skup, ali život se ne bi smio mjeriti u novcima, i zato želimo pokušati učiniti sve da ova mrvica, od svega jednog kilograma ozdravi.

Liječenje traje 84 dana. Jedan dan liječenja košta oko 150 kuna...Cifra se možda penje i na 1.5000 kuna, ali ako smo složni i ako nas puno uplati po 10 - 20 kuna ništa ne izgleda nemoguće.

Hugo želi živjeti i mi mu to želimo omogućiti, želimo pokušati, jer odustati od njega ne možemo.

Info Vanja Simić

Uplata na broj

HR9023600003249019182

Opis plaćanja "Donacija za Huga"

Primatelj Angelina Šincek

Kontakt broj

0992135994 ili 0957674004

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter