KUHAJTE S GLASOM ISTRE

SALATA OD SLANUTKA I MINI RAJČICA Ova zanemarena namirnica odlično se uklapa u svaku kombinaciju, ovo je prava proljetno-ljetna 

| Autor: Glas Istre
ilustracija

ilustracija


Sastojci:

250 g slanutka (može i iz konzerve)

400 g cherry rajčice

1 žlica vegete

400 g mozzarelle

peršin

4 češnja češnjaka

1 limun

100 ml maslinovog ulja

sol

papar mljeveni

Priprema:

Slanutak namočite nekoliko sati (ili preko noći), a zatim ga skuhajte. Na zagrijanoj tavi na malo ulja kratko popecite narezane cherry rajčice i odmah dodajte žlicu vegete.

U veću zdjelu stavite mozzarellu narezanu na kockice, dodajte slanutak, dodajte nasjeckani peršin i češnjak, limunov sok te maslinovo ulje. Na kraju dodajte pečene rajčice, sol, papar i sve skupa pomiješajte i poslužite.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter