WORLD TRAVELER'S BAR

IMATE NEODOLJIVU ŽELJU ZA PUTOVANJIMA? Ove srijede možete "virtualno" otputovati u Zanzibar. Evo i kako

| Autor: Glas Istre
(Vedran KARUZA)

(Vedran KARUZA)


Srijeda je idealan dan za Zanzibar, uz Kruzove i World Traveler’s Bar online

Ako ne možete vi k egzotičnim destinacijama, World Traveler’s Bar će ih dovesti k vama.

Srijedu, 22. travnja u 19 sati rezervirajte za druženje s Kruzovima, koji će vas slikom i pričom povesti na Zanzibar, afrički otok koji poznaje samo jedan način života – "Hakuna matata".

Za Laru, Adrianu i Vedrana, popularne Kruzove sigurno već znate, riječka je to putujuća obitelj prepoznatljivog šarma i načina putovanja. Godinama unazad o njihovim avanturama čitate na istoimenom blogu, a u srijedu, 22. travnja, s njima i na njihov način otputujte na božanstveni Zanzibar.

Odlutajte mislima na obale Indijskog oceana, u istočni dio afričkog kontinenta i prepustite se moći Adrianine riječi i Vedranovog objektiva. Saznat ćete kako izgledaju zanzibarska sela, koliko se od našeg razlikuje klasičan zanzibarski dom, kakav je Stone Towni zašto nigdje nema takvog pijeska kao na obali Indijskog oceana na Zanzibaru.

Čut ćete od Kruzovih i kakvi vas susreti čekaju na Zanzibaru, kakve emocije bude njegovi topli, nasmijani ljudi. O povijesti, spoju kultura i utjecaja, o ljudima i njihovim željama, o plavetnilu oceana i toploti afričkog zraka, o pijesku i plažama – o Zanzibaru, duhovito, iskreno, obiteljski…. Onako kako samo Kruzovi umiju. Jer, kako kažu:„Zanzibar nisu samo plaže. Zanzibar su doživljaji.

Srijeda, 22.04., točno u 19 sati, LIVE na Facebook stranici World Traveler's Bar

Kao i uvijek od Kruzovih, doznat ćete i korisne detalje koji se tiču organizacije puta, iskustava koja ne smijete propustiti, hrane koju morate kušati, pa sve do budžeta (u lipu) koji vam je potreban za ovako jedno obiteljsko putovanje.

Smjestite se udobno i otputujte virtualno na Zanzibar uz Kruzove i World Traveler's Bar.

Zanzibar (Vedran KARUZA)

World Traveler's Bar inicijativa je putničke agencije World Traveler, zamišljena kao okupljalište svih onih koje ne drži mjesto, strastvenih putnika, sakupljača pečata u putovnicama i uspomene sa raznih krajeva svijeta.

Ova putopisna druženja, samo su privremeno su preseljena u prostranstva interneta i dešavaju se svake srijede u 19 sati na Facebook stranici World Traveler's Bar.

Ljubitelji putovanja imat će prilike virtualno proputovati svijet uz online izdanje World Traveler's bara i njegove zanimljive goste, strastvene putnike s interesantnim pričama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater