HELENE SULA

Influencerica objavila stvari koje je naučila u Hrvatskoj: "To je poput smrtne kazne!"

| Autor: Sanda Milinković
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


"Obožavam Hrvatsku! Ovo mi je četvrti put da sam ovdje i planiram se stalno vraćati!! Također, svjesna sam da u ove stvari ne vjeruje baš svaka osoba u Hrvatskoj", napisala je putoholičarka i influencerica Helene Sula na svom Instagram profilu uz objavu videa pod naslovom "Stvari koje sam naučila u Hrvatskoj".

Sula je na društvenim mrežama poznata pod profilom "Helene in Between", a njezine brojne objave s putovanja prati skoro pola milijuna korisnika Instagrama.

Danas živi u Dallasu, a nije ni sanjala o tome da će biti blogerica na puno radno vrijeme pa sada s pratiteljima dijeli iskustva s putovanja, savjete kako što bolje iskoristiti put, ali i strategije za uspješne profile na društvenim mrežama.

Što je sve naučila?

U videu o Hrvatskoj, Sule je otkrila da je naučila stvari poput one da se s mokrom kosom ne izlazi van, zaključila da Hrvati "uvijek imaju razloga za slavlje", ali i da uvijek stavljaju majicu u hlače da ne bi prehladili bubrege.

U nastavku smo izvukli ključne stvari koje je naučila.

1. Razboljet ćete se ako pustite kosu da vam se suši na zraku. Nikada nemojte izaći s mokrom kosom.

2. Uvijek obujte papuče. Kada dođete nekome u goste, izujte se i obujte papuče. Nemojte biti u čarapama i nemojte biti bosi. Praktički, to je poput smrtne kazne.

3. Hrvati priređuju slavlje za gotovo sve. Naravno, za normalne stvari poput rođendana ili za blagdane, ali i ako stave krov na kuću, napravit će tulum.

4. Većina Hrvata stavlja majicu u hlače da zaštiti bubrege.

5. Ako odete nešto pojesti s lokalcima, platit će večeru. Pustite ih da plate jer imaju osjećaj da je njihova dužnost kao domaćina to učiniti. Ali, ako slavite rođendan – onda vi plaćate!

6. Rakija je njihov domaći napitak koji popravlja sve.

7. U Istri imaju najbolje maslinovo ulje na svijetu.

8. More je nevjerojatno bistro. Mislim da Hrvatska ima najljepše plaže na svijetu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater