MODNA FIESTA

Stilizirana priča dizajnerice Antonele Gregorović i poznate modne fotografkinje Suzane Holtgrave iliti kako to izgleda kada se spoje dugogodišnje iskustvo i novo lice: SPLENDID-O!

| Autor: Lara BAGAR


Modna priča u vremenima kada su nam potrebne lijepe priče kao uspomena na najčudnije ljeto ikada i Antoneline kreacije koje ženama nude viziju ljepote i snage od koje se ne smije odustati niti u nepredvidljivim vremenima u kojima živimo

Što se dobije kada se spoje dugogodišnji rad i iskustvo, novo lice i stara nova lokacija? Sjajni editorial kao najljepši estetski zapis zanimljive modne suradnje. Lokalna je to priča na relaciji Berlin - Vodnjan - Pula. Sve je slučajno krenulo kada je proslavljena modna fotografkinja Suzana Holtgrave, Puljanka sa stalnom adresom u Berlinu čiji editoriali izlaze u svjetskim modnim i hrvatskim modnim magazinima uočila Puljanku Unu Iru Cvitić, učenicu trećeg razreda srednje škole, slikarskog odjela u Školi primijenjenih umjetnosti i dizajna. Bilo je to klasično "scoutanje". Profesionalno oko čiji modeli izlaze u svjetskim modnim magazinima uočilo je "ono nešto" kod 17-godišnje Puljanke. Bilo je to - to.

Lokalno i svjetski

It girl za kreacije Antonele Gregorović, jedne od najduže prisutnih istarskih modnih dizajnerica, čiji se raskošni modeli zanatske izrade nose i izvan Hrvatske, a o njezinom radu svjedoči modni Oscar za najbolju internacionalnu kolekciju, "Decade of Love", predstavljen na Serbia Fashion Weeku 2019.

Antonella  & Suzana Holtgrave

Sve se posložilo. Lokalna priča svjetskog formata. Modno snimanje kao svojevrstan hommage rodnom gradu proslavljene fotografkinje.

Hotel Splendid, turistički kompleks pohranjen u kolektivnu memoriju mnogih generacija svojim je čistim modernističkim plohama bazena hotela koji nas podsjeća na neka bezbrižnija vremena, bio kontrapunkt zanimljivim formama s raskošnim volanima i velikom količinom tkanine koja dramatično pada i daje taj dašak glamoura koji krasi Antoneline kreacije.

Plavokosa i crvenokosa

Osmislivši totalni makeovar, pretvorivši dugokosu plavušu u kratku crvenokosu, poznati zagrebački frizer Ante Pažanin, zaokružio je priču. Sve se položilo.

Antonella  & Suzana Holtgrave

Modna priča u vremenima kada su nam potrebne lijepe priče kao uspomena na najčudnije ljeto ikada i Antoneline kreacije koje ženama nude viziju ljepote i snage od koje se ne smije odustati niti u nepredvidljivim vremenima u kojima živimo. Estetska siesta od neizvjesne svakodnevnice koja pokazuje kako se potencijal nalazi svugdje oko nas. Samo ga treba prepoznati i imati oko, poput onoga Suzane Holtgrave. Splendid - o! (tal. sjajno).

Antonella  & Suzana HoltgraveAntonella  & Suzana HoltgraveAntonella / Suzana Holtgrave/ novo liceAntonella  & Suzana HoltgraveAntonella  & Suzana HoltgraveAntonella  & Suzana Holtgrave

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum