TWIN HORN PUB HANGOUT

TRADICIJA SE NASTAVLJA: Druženje u Puli uz MOTORE I ROCK'N'ROLL

| Autor: Tea TIDIĆ


Kao i mnoge manifestacije, i ovogodišnji Croatia Bike Week, u organizaciji Twin Horn MC Croatia, otkazan je zbog situacije s koronavirusom.

Ova tradicionalna manifestacija svake godine krajem kolovoza u Puli okuplja tisuće bikera, motociklista i ljubitelja rock glazbe te je najveća i najposjećenija manifestacija takve vrste u regiji. Tradicija je to duga četvrt stoljeća, stoga je Twin Horn MC Croatia ipak odlučio organizirati druženje - a zbog dobro znanih okolnosti, organizirano je manje druženje za ograničen broj posjetitelja, i to u vidu "Twin Horn Pub Hangouta", u suradnji s Ožujsko Pubom Obilaznica.

Tako je u petak i subotu u Ožujsko Pubu Zaobilaznica priređen bajkerski vikend, a zabava ne bi bila potpuna bez žive svirke - tako su prvog dana nastupili Backing Tracks, a subotnja večer je rezervirana za Whiskey Train.

- Ove godine trebao se održati 26. po redu Croatia Bike Week, koji se zbog situacije s koronavirusom nije mogao održati, no ipak smo to odlučili obilježiti na neki način, pa je Twin Horn MC organizirao druženje u manjem obimu u obliku "Twin Horn Pub Hangouta" u suradnji s Ožujsko Pubom Zaobilaznica. Zadovoljni smo, ima ljudi, druženje je ugodno, zabavno i opušteno… Zbog koronavirusa i situacije s putovanjima, mnogi koji su htjeli nisu mogli doći, no ipak su došli i neki posjetitelji iz inozemstva – iz Njemačke je već u petak došlo nekoliko bikera, a za subotu je svoj dolazak najavilo još bikera iz raznih zemalja.

Naravno, sve smo organizirali uz pridržavanje epidemioloških mjera - druženje je priređeno uz ograničeni broj posjetitelja, no bez obzira na sve uživamo, družimo se i super nam je. Nadamo se da ćemo sljedeće godine održati 26. Croatia Bike Week koji je trebao biti ove godine, i onda nastavljamo dalje po starom, rekao je Edi Ljubić, predsjednik Twin Horn MC Croatia.

Posjetitelji okupljeni prvog dana "Twin Horn Pub Hangouta" bili su itekako željni druženja i rock glazbe - bila je to prilika za susret i druženje s prijateljima koje davno nisu sreli, a iako je zbog propisanih mjera druženje zaključeno u ponoć - atmosfera je bila nabijena pozitivom i dobrim raspoloženjem, svi su bili zadovoljni da se i u "novom normalnom" i u skromnijem obliku mogu, kako je rekla jedna posjetiteljica, mogu "osjećati kao da je sve normalno".

I danas (subota) se u Ožujsko Pubu Zaobilaznica održava "Twin Horn Pub Hangout" - manifestacija počinje u 20 sati te završava u ponoć, a nastupit će grupa Whiskey Train.

Twin Horn Pub Hangout u Ožujsko Pubu Zaobilaznica (Tea TIDIĆ)

Twin Horn Pub Hangout u Ožujsko Pubu Zaobilaznica (Tea TIDIĆ)Twin Horn Pub Hangout u Ožujsko Pubu Zaobilaznica (Tea TIDIĆ)Twin Horn Pub Hangout u Ožujsko Pubu Zaobilaznica (Tea TIDIĆ)Twin Horn Pub Hangout u Ožujsko Pubu Zaobilaznica (Tea TIDIĆ)Twin Horn Pub Hangout u Ožujsko Pubu Zaobilaznica (Tea TIDIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum