7 dana, 7 kombinacija

MARJETA KESSLER VOLI JARKE BOJE, ALI I NEUTRALNE KOMBINACIJE Jesen u bijelom, bež i camel nijansama, pa i jedna boja kroz cijeli outfit

Svaka žena u svom ormaru mora imati bazne komade koje poslije može lako kombinirati. To su svakako dobro krojene crne hlače, par dobrih traperica, crni sako, bijela košulja i bijela t-shirt majica te u zimskim mjesecima dolčevite i kašmir pletenina. Od detalja svaki će outfit najbolje podići nakit, ove godine u zlatnoj boji, i dobra torba, kaže Marjeta Kessler

| Autor: Priredila Ružica Koraca
Marjeta Kessler

Marjeta Kessler


Bijele, ali i ostale kombinacije Marjete Kessler jednostavno su nas oduševile. Kaže da je oduvijek zaljubljenik u tri stvari: putovanja, odjeću i nakit.

Marjeta Kessler

- Ljubav prema odjeći usadila mi je mama uz koju me prva sjećanja vežu upravo uz njezin stil. Uvijek je bila sređena i dotjerana, i dan-danas posebnu pažnju posvećuje svom izgledu. Još kao dijete obožavala sam kombinirati odjeću, spajati nespojivo i kopati po njezinom ormaru. Strast se nastavila i do današnjih dana, bilo da se radi o odabiru odjeće za posao ili za slobodno vrijeme koje najčešće provodim na putovanjima. Osnovna premisa moje garderobe je udobnost i najbitnije mi je da se lako kombinira. Zato kada kupujem, pažljivo biram odjeću koja mi se već slaže s onime što imam u ormaru, priča nam Marjeta.

Marjeta Kessler

Voli odjeću jakog kolorita jer smatra da je to dobro opisuje kao osobu - energičnu, strastvenu i živu.

- Savršeno se uklapa s turbanima i šeširima i to mi je najomiljeniji outfit tijekom ljetnih mjeseci, bilo da uživam u Istri ili potegnem do tropskih destinacija. Suprotnost mojim jarkim kombinacijama pruža mi i moja ljubav prema takozvanom "capsule wardrobe", pojmu koji označava odjeću neutralnih tonova. Uvijek iznova je u modi i odlična je za kombiniranje, bilo da volite bež, bijele ili pastelne tonove. Tijekom jeseni i ljeta najviše volim nositi kombinacije bijele, bež i camel nijanse odjeće. Posebno volim kombinirati jednu boju kroz cijeli outfit, ističe.

Marjeta Kessler

To joj je favorit svih ljetnih mjeseci jer najbolje izgleda na preplanuloj koži, lako se kombinira i budi mirise i okuse ljeta. Vjerojatno zato to voli nositi i u zimskim mjesecima, a ove godine posebno je zaljubljena u bijele čizme i bijeli kaput, ljeti u sve kombinacije bijelih haljinica.

Marjeta Kessler

- Crna boja je oduvijek bila in. I uvijek će biti in jer osim što idealno pokriva nedostatke, daje notu mistike. Klasičnu crnu volim kombinirati s bijelom, najčešće su to jednostavne kombinacije bijelih košulja ili tshirt majica s crnim hlačama i crnim sakoom. Zimi jako volim nositi dolčevite koje mi uz sako izgledaju odlično i super su izbor za poslovni look. Crvena, rezervirana za najhrabrije, ipak mi je definitivno najdraža boja, pogotovo zimi. Crveni kaput, crvene čizme, crveni sako, crvene hlače, koji god detalj odaberete podignut će svaku kombinaciju. Ukoliko se odlučite na kompletno crveni outfit, kako je meni najdraže, budite sigurni da ćete biti primjećeni, temeljito objašnjava Marjeta.

Marjeta Kessler

Smatra da svaka žena u svom ormaru mora imati bazne komade koje poslije može lako kombinirati. To su svakako dobro krojene crne hlače, par dobrih traperica, crni sako, bijela košulja i bijela t-shirt majica te u zimskim mjesecima dolčevite i kašmir pletenina. Od detalja svaki će outfit najbolje podići nakit, ove godine u zlatnoj boji, i dobra torba.

Marjeta Kessler

- Kaput koji odaberete treba biti dobro krojen kako bi istaknuo prednosti, a prikrio mane svake figure. Ukoliko birate samo jedan, uvijek bih preporučila svijetlosmeđi, odnosno beige, i dobre kožne čizme, savjetuje Marjeta Kessler.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter