7 dana 7 kombinacija

Sanja Galić, stručnjakinja za nove trendove u turizmu, ali i odijevanju: Hoodice i majice s likovima iz crtića razbiju strogi poslovni look

Najviše voli klasičnu elegantnu odjeću u kojoj se osjeća ugodno i koja je ne sputava. Modu i modni svijet ne doživljava odveć ozbiljno i poručuje: "Svaki odjevni predmet je poseban i vjerujem da uvijek pronađe osobu kojoj savršeno pristaje. Smatram da svatko za sebe zna najbolje prosuditi što savršeno paše njegovoj osobnosti i stilu odijevanja"

| Autor: Ružica KORACA
Sanja Galić

Sanja Galić


Sanja Galić, voditeljica obiteljske dentalne klinike, koja je znanje i iskustvo stjecala po svijetu, odlučila se vratiti doma, u Istru i zajedno sa suprugom, doktorom stomatologije, posvetiti se razvoju vrhunskog dentalnog turizma. Na prestižnom državnom fakultetu SSAT u Švicarskoj završila je studij turizma i menadžmenta, paralelno radeći već od prvih godina studija. Radila je u dvije turističke zajednice u regiji Ticino u Švicarskoj i stažirala u jednoj hotelskoj grupaciji u Njemačkoj.

Sanja GalićSanja Galić

Nije joj dugo trebalo da nađe svoj profesionalni put - novi trendovi u turizmu ono je što je ovu mladu menadžericu osobito zainteresiralo. Stoga je, nakon stečene diplome, odlučila sve naučeno primijeniti u praksi doma, u Hrvatskoj, točnije u Poreču. Po povratku doma, zaposlila se u upravi jedne hotelske kuće, gdje je nastavila učiti od vrhunskih menadžera kojima je bila asistentica.

- Ono što mi je oduvijek bio san, što sam istraživala te čemu sam se htjela posebno posvetiti bio je razvoj novih trendova u turizmu, a posebno me zanimao medicinski i dentalni turizam, koji iz godine u godinu imaju sve veći potencijal, kaže Sanja.

Sanja GalićSanja Galić

Danas sa suprugom stomatologom Hrvojem Galićem vodi dentalnu kliniku Identa sa sjedištem u Novoj Vasi kod Poreča. Glavni joj je posao postaviti standarde poslovanja koji će zadovoljiti i najzahtjevnijeg pacijenta. Osim toga, vodi brigu o pacijentima, osmišljava promocije i reklamne kampanje, razvija posao. Osim što je uspješna poslovna žena, Sanja Galić je i majka dviju djevojčica. Zanimalo nas je kako uspijeva uskladiti poslovni i obiteljski život. Uz osmijeh pojašnjava da, usprkos tomu što je to ponekad pravi izazov, sve se može postići kada se to dovoljno i želi.

Sanja GalićSanja Galić

- Obično na idejama i osmišljavanju novih projekata radim kasno navečer ili čim djecu stavim na spavanje. Tada počinje mojih pet minuta za posao koji najviše volim, a to je stvaranje, razvoj i osmišljavanje novih ideja za našu kliniku, kazuje.

Sanja GalićSanja Galić

Upitali smo je i kako uspijeva svoj stil odijevanja uskladiti sa svim dnevnim obavezama i otkrili smo da najviše voli klasičnu elegantnu odjeću u kojoj se osjeća ugodno i koja je ne sputava. Omiljeni su joj odjevni komadi hoodice i majice s likovima iz crtića koje obožava kombinirati s poslovnom odjećom. Modu i modni svijet ne doživljava odveć ozbiljno i poručuje: "Svaki odjevni predmet je poseban i vjerujem da uvijek pronađe osobu kojoj savršeno pristaje. Smatram da svatko za sebe zna najbolje prosuditi što savršeno paše njegovoj osobnosti i stilu odijevanja."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum